Ketchup, mustár, majonéz, melyik hizlal a leginkább, melyik a legkevésbé?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 22:05
11/13 anonim válasza:
Sokban különbözik a tömény zsírtól, mivel az nem okoz hízást. Ez cukros
12/13 anonim válasza:
Arányaiban értettem, mert legnagyobbrészt valami növényi olajból áll, de igaz ami igaz, még cukros is :)
13/13 anonim válasza:
Egyébként az a növényi olaj amiből majonézt csinálnak (napraforgó, repce) az eléggé ergya ami azt illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!