Ketchup, mustár, majonéz, melyik hizlal a leginkább, melyik a legkevésbé?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 22:05
2/13 anonim válasza:
Mindegyik cukros általában, fölösleges rangsorolni. Attól függ mennyi cukrot raknak bele, mit eszel mellettük..
A maga módján a majonéz lehet egy cukros-zsíros étel, ami párosítás érdekes. Ha a zsírok nem is zsírosítanak, a cukros zsír már más.
3/13 anonim válasza:
Szerezz be Steviás ketchupot, bár lehet itthon nem lehet kapni?
4/13 anonim válasza:
Ami azt illeti azért lehet.
7/13 anonim válasza:
nem szabad telhetetlennek lenni.
írhatnék én is olyat, hogy a paradicsomban eleve vannak számunkra káros anyagok (a pari burgonyaféle) de hát ugyan már :D
8/13 anonim válasza:
Ja, arról megfeledkeztem. :D
Hát na, muszáj telhetetlennek lenni, én beteg vagyok. :/ Na jó, biztos néha beleférne, nem komoly a bajom és már százszor jobb, de na. :D
9/13 anonim válasza:
Nem gondoltam komolyan a telhetetlenséget. Az ember az egészségével kapcsolatban nem lehet túlzottan telhetetlen.
10/13 anonim válasza:
Mustár hizlal legkevésbé, utána a ketchup, és legjobban a majonéz hizlal, ami nem sokban különbözik a tömény zsírtól, de nagyon finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!