Mit csináljak, hogy tartsam a súlyomat?
Figyelt kérdés
Egy hét alatt felkúszott rám egy kg pedig nem eszek sokat és egyszerre keveset. Minden nap elmegyek nagywc-re. Nem tudom, mit tegyek, kétségbe vagyok esve:-( Megjegyzem azt, hogy szoptatok és be kell vallanom, nem vetem meg az édességet sem. Mit tegyek annak érdekében, hogy a súlyom ne menjen felfele? 1-2 kg-t szeretnék fogyni és utána az elért súlyt tartani. Esetleg valami tabletta ami segíti ezt?2009. szept. 29. 07:12
11/12 anonim válasza:
Szerintem egy védőnő jobban tudna neked ebben segíteni.Annyit én magam is tudok,hogy a gyógyszeres megoldás fölösleges.Ha nagyyon zavar az -az egy kg.tornázz többet,vagy babakocsi tologatás futólépésben parton felfelé.
12/12 A kérdező kommentje:
Még valami én a "mi lesz velem, ha 50 éves leszek" úgy értettem, hogy az évek folyamán egyre inkább hízunk még a levegővételtől is. És hogy hiába étkezem egészségesen, az is hizlalni fog... és sanyargatni a szoptatás után sem akarom magamat, mert akkor kamatostul jön vissza minden.
Úgy szeretném tartani a súlyomat és olyan tanácsokat kérek, h. az egészséges életmód legyen és az anyagcserém ne lassuljon (inkább gyorsítani szeretném)
2009. szept. 30. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!