Nagyon kövér vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
Főleg 16 és 26 év közötti fiúk véleményét várnám.Tudom,hogy nagyon széles a csípőm,de még így is tetszhetek valakinek??Mert manapság nem így néznek ki a tizenéves lányok...:(
16/L
2013. máj. 4. 20:02
2/21 anonim válasza:
Ismered a mondást, hogy csontokkal csak a kutyák játszanak?
Örülj neki, hogy nem úgy nézel ki, mint egy csontváz.
Egy 16 éves lány anyukája :)
3/21 anonim válasza:
Hogy lennél már kövér. Ha ennél egy kicsit is vékonyabb lennél, az már nem lenne szexi. Nagyon jól nézel ki. F/25
4/21 anonim válasza:
akkor menj játszani, kutyuli. Az ilyen idióták miatt van önbizalomhiánya és táplálkozási zavara egy csomó fiatal lánynak.
5/21 anonim válasza:
Jó az alakod. Próbálj másmilyen fehérneműt hordani ami kiemeli a csípőt, sexi, nőies. Felejtsd el a csípőnadrágot az neked nem áll jól, körte alakod van, ami nagy előny mert minden szoknya jól fog állni rajtad.
6/21 anonim válasza:
Meg olyan melltartót amiben nincs szivacs, mégis megemeli a mellet, az előnyös tud lenni! (Előző vagyok)
8/21 anonim válasza:
van akiknek kifejezetten a szélesebb csípő jön be., sőt lehet hogy ők vannak többségben a vékonykákat kedvelőkkel szemben. :)
9/21 acelsziv válasza:
1: nagyon jól nézel ki. Nekem tetszel.
2: széles csípővel könnyebben fogsz szülni.
10/21 anonim válasza:
Szerintem legkevésbé a széles csípőjével van a probléma, hanem, hogy husi-musi és akkor még kedves voltam. Az elhízás a rossz életmódnak tudható be. Azt szokták, mondani, hogy az ilyen csak több lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!