Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyózok akkor 1-1 nap...

Ha fogyózok akkor 1-1 nap lehet olyan h akármit és akármennyit zabálok?

Figyelt kérdés
??
2013. máj. 2. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nem! vannak "bűnözős" napok,de akkor sem mértéktelenül!
2013. máj. 2. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze,csak akkor a többi napokon feleslegesen kínoztad magad.
2013. máj. 2. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, bizonyára részben emberfüggő. Én tegnapelőtt ettem egy pizzát, fagyit és nem kevés habos palacsintát. Sör már alig fért belém este. Tegnap még utána dobtam egy szülinapi ebédet (a tortaszelet kissé nagy volt), de úgy látszik, nem híztam, bár az én testem jó stagnálásban, ha sok a szénhidrátbevitel. Ha kevés, akkor egyelőre látványosan fogyok, úgy tűnik. (Ez utóbbira nemrég jöttem rá, úgyhogy még sok a feleslegem, nem tudhatom, karcsún is ilyen leszek-e, de zabálni nem fogok, minek?)

Mindazonáltal nem volt jó ötlet, mert túl jóllaktam vele és nem voltam energikus. De én nem szoktam cukrot, glutént, laktózt enni, nagy volt a kontraszt.

Szerintem jobb, ha nem tartasz ilyen napokat, hanem mindennap azt eszel, amit akarsz, ami egészséges, finom és jó a testednek. Csak az a bibi, hogy kevesen szokták hamar megtalálni azt, amit élveznek és ami jó is egyben. Nekem sem ment gyorsan.

Tehát. Ha igényled a zabálást, lelkileg, fizikailag, akkor valamit rosszul csinálsz, túl megszorító a diétád. Néha jól jön egy kis megfelelő irányú hedonizmus...

2013. máj. 2. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan tarthatsz mondjuk havi szinten 1-2 ilyen napot, semmit sem fog elrontani.

Én az elmúlt egy hónapban szigorú paleón voltam, az elmúlt három napban azonban elszaladt velem a ló és jól bezabáltam, ma mégis mindösszesen 0.3 kg-mal mutatott többet a mérleg.

2013. máj. 3. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!