Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózók! Ti is gátlásosak...

Fogyózók! Ti is gátlásosak vagytok az ágyban?

Figyelt kérdés
Nem sok felesleg van rajtam, 5-10 kiló. Mikor jó alakom volt, nem volt ezzel problémám, de most, hogy "elzsírosodtam", inkább én elégítem ki a barátom, csak ne kelljen levetkőzni. Persze, ez nem végleges állapot, csak olyan gátlásos lettem azóta. Minél hamarabb és tartósan meg akarok szabadulni a súlyfeleslegtől. Nektek is van ilyen problémátok?
2013. ápr. 2. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Amikor épp fogyózom, akkor nincs ilyen probléma, mivel "fejben" dől el és tudom, hogy teszek érte/ellene, ahogy a párom is tudja, viszont amikor elhagyom magam és felszalad jópár kiló, akkor már nekem sincs kedvem vetkőzni stb, bár olyankor rajtam nem 10 kiló a felesleg, hanem jóval több. A páromnak úgy is tetszettem, nem neki voltak gondjai velem, hanem nekem magammal.

De azt hidd el, nincs rosszabb egy gátlásos nőnél az ágyban..

2013. ápr. 2. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Gyönyörűen próbálsz terelni, de a gátlásosság nem a fogyókúrával, hanem a túlsúllyal van kapcsolatban!

Ha pedig nyakig felöltözve ki tudod elégíteni a pasidat, akkor ha levetkőzöl se szalad el!

(Legrosszabb esetben majd fantáziál valami karcsú nőről...)

:D

2013. ápr. 2. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:
persze, úgy is értettem :) a hájam miatt vagyok gátlásos, nem a fogyózás ténye miatt! :) igazából szégyellem magam, de neki én így is megfelelek, csak saját magammal nem vagyok kibékülve.
2013. ápr. 2. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 95kg vagyok mégis levetkőzöm a pasim előtt, és a hurkáim ellenére nagyon jókat szoktunk dugni.
2013. ápr. 2. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
már nem :)
2013. ápr. 2. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanez volt a problémám.. Pontosan ezért hagyott el.. Neki normális együttlétre volt szüksége én pedig annyira undorodtam magamtól, hogy nem tudtam megadni neki.. Persze én is azt mondtam ez nem végleges állapot..
2013. ápr. 2. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sokszor undorodom magamtól mikor szeretkezünk a párommal.De nem nagyon mutatom ki, bár néha sajnos észre veszi hogy nem szeretek fényben vagy asztalon egyéb szokatlanak mondott helyen szexelni, inkább sötétben az ágyban. Gyakran folyamodok én is az inkább ruhába leápollak módszerhez, nem tudom elfogadni magam hiába mondja a párom hogy gyönyörű vagyok stb. Jelenleg 80kg vagyok 88kg voltam még 10-15 kg és remélem oldódnak a gátlásaim is. 19/L
2013. ápr. 2. 20:46
 8/9 poiu ***** válasza:
Lányok, a pasik ebben nem hazudnak, úgyis megéreznétek. Sajna ez tényleg a ti problémátok (én kifejezetten élvezem, hogy a párom változik, ő kevésbé :-).
2013. ápr. 2. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Lányok ezt nem lenne szabad csinálni. Mit gondoltok ha nem vetkőztök le akkor a ruhában nem látni a hurkákat? Nem érzi a sötétben? Ezzel csak magatoknak csináltok felesleges problémát. 60 kg-an és 78 kg-an is levetkőzök a férjem előtt. Így is tetszem neki, les, és tudja ő nagyon pontosan milyen a testem. Ezzel a nem vetkőzöm le című műsorral csak magatokat ámítjátok. Igaz én is fogyózom most, de azért mert jobban éreztem magam 60 kg-an egészségesebb voltam, de a szexben nincs gátlásom att5ól olyan jó.
2013. ápr. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!