Mit tudnék csinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az utóbbi időben nőtt az étvágyam, de ezt természetesnek tartom mert kamaszodom de nem híztam tőle csak a combomon!!!Ez idegesít mert amúgy szép az alakom csak a combomnál, és annak is csak a felső részénél el vagyok hízva aztán lefele elvékonyodik a lábam.Nem tudom mit csináljak.Én szoktam sportolni és azelőtt is sportoltam de nem változik.Most akkor egyek kevesebbet, vagy keressek egy diétát?Már próbáltam a nővérem popsiformáló tornáját ami állítólag a comb felső részére hat de úgy gondolom nem nekem való.Lécci segítsetek.2013. ápr. 29. 18:34
1/2 A kérdező kommentje:
Amúgy 166cm és 48kg vagyok.
2013. ápr. 29. 18:36
2/2 anonim válasza:
Nem létezik helyi fogyás.
Testformáló gyakorlatokat találsz rengeteget a youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!