Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így hány kcal (lent)?

Ez így hány kcal (lent)?

Figyelt kérdés

reggelire: ettem 3 darab ilyen pék sütit(shellen lehet kapni) de nem volt olyan durva ... tízorai: egy pohár kakó

ebéd: 1 szelet párizsi kevés risz meg egy 2 2,5 merőkanál zöldség(mexikói) vacsora: szerintem egy alma lesz :)

2009. szept. 27. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Aszondja:

péksüti típustól függően 100-400kcal(lehet ennél több is, de nem tudom, milyen ezért feltételezem, nem briós, meg nem sajtosrúd, meg nem lekváros táska)X3

Kakaó: egy pohár ~ 250ml 160-220kcal tejzsírtól függően, cukortól függően

párizsi 30kcal+ kevés rizs? (100g)320Kcal zöldség elhanyagolható, mondjuk 20kcal

alma 80kcal

Összegészében kb 1450Kcal (1230tól-1720ig)

Ez kevés.

Főleg, hogy kevés benne a fehérje, zsír.(bár a tej lehetett elég zsíros...) Nem kiegyensúlyozott.

2009. szept. 27. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
három darab milyen péksüti? Nem mindegy! Szerintem ez eddig minimum 1500-1600 kalória. De ez nagyban füg a péksütiktől!
2009. szept. 27. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mexikói zöldségkeverék az az, amire én gondolok, akkor nem elhanyagolható, mert a kukorica elég kalóriadús!
2009. szept. 27. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:

részletesen : péksüti : ilyen pici(max egy 10 cm-es valami) (nem az a tipikus nagy)

na abból volt egy kakaós ami szinte szárazvolt tehát nem az a hű de kakaós + 1 fahéjas + 1 négyszög vaníliás tehát végűlis nem az a hű de nagy ...

Mexikói hát igen abba sajnos volt : kukorica , borsó, répa , zöldbab

Párizsi na az meg a hús, nem a szalámi( remélem így már tudjátok) ....

2009. szept. 27. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja am 14/f aki 20 Kg akar leadni és ma kezdtem ja és mellete megy a body building meg egy kis bicaj(1 óra) amikor nincsen edzés meg ilyenek ... Edzés heti 3 alkalom mindenre edzek ... Csak hát az a gond , hogy nincsen étrendem ,hanem úgy mint anno a tesóm mert ő is lefogyott 20 Kg-ot na ő is úgy csinálta , hogy evet mindent csak keveset azóta se hízott .... Szerintetek menni fog? (vagy ha valaki tudna segíteni, hogy mit egyek, mennyit, mikor az jó lenne) ....
2009. szept. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!