Mindenkivel igy van? Vannak "jo nö" es vannak "ronda nö" napok?
Elöljaroban annyit, hogy 165 centi es kb 67 kg vagyok. Van rajtam par plusz kg, de alapvetöen nöies alakom van.
Vannak olyan napok, amikor egyszerüen jol erzem magam a börömben. Jol all a ruha, megneznek a pasik, tetszem magamnak is. Es vannak olyanok, amikor kibuggyanok a szokasos nadragbol, egy felsö se all jol rajtam, mindenkit szebbnek tartok, utalom a tükörkepem.
Ez normalis? Masnal is van ilyen? Mitöl függ az, hogy jo nönek erzem magam, vagy epp ocsmanynak? Masnak mi a trükkje ez ellen?
Nekem inkább olyan napjaim vannak, amikor van energiám meg nincs energiám.
De reggel felkelés után közvetlen sokkal szebbnek látom magam, mint a nap többi részében.
Ajaj! A reggeli órás öltözködés nekem is ismerős.
De vannak napok, mikor nagyon jól érzem magam a bőrömben, úgy látom, hogy fogytam, szép vagyok. Másnap meg szinte jön, hogy hányjak, mikor benézek a tükörbe és dührohamot kapok, ha el kell mennem valahova és fel kell öltöznöm. Érdekes, de ez csak azóta van, hogy fogytam, 15 kilóval ezelőtt mindig jól éreztem magam, kövér voltam nagyon, de nem tűnt fel annyira, úgy is tetszettem magamnak. Most százszor rondábbnak és kövérebbnek látom magam, ha valaki megdícsér elgondolkodom rajta, hogy vajon komolyan mondja, vagy szivat. Szomorú, tudom, hogy nem normális helyzet. Kiváncsi vagyok, hogy el fog ez múlni valaha, ha elérem az álomsúlyt, vagy egy életre annyi az önbecsülésemnek:(
Nincs trükköm, de velem is gyakran van így. Van, hogy nézegetem magam a tükörben fehérneműben, és elégedett vagyok magammal, egész lapos has, szép vékony derék, stb, látom, hogy mennyire jól nézek ki ahhoz képest, mint amilyen fél éve voltam. Máskor meg úgy érzem magam mint egy elefánt, vaskos lábakkal, nagy hassal, pedig ugyanúgy nézek ki, csak bal lábbal keltem fel.
Felveszem a kedvenc ruháimat, begyűjtöm a bókokat a barátomtól (aki szeret agyon dícsérni), és jobb a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!