Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is éreztetek már így a...

Ti is éreztetek már így a fogyókúra, edzések alatt?

Figyelt kérdés
Pár hétig megy rendesen a fogyókúra mellette az edzés is talán pár kiló le is megy. De aztán feladom, nem a lustaság miatt hanem az önbizalom hiánya miatt. Egyszer csak úgy érzem, hogy nekem ez amúgy se fog sikerülni, így se leszek szebb...

2013. ápr. 28. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, én szebb lettem. :-)
2013. ápr. 28. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:

jó neked:D

mit lehet ez az érzés ellen tenni?

2013. ápr. 28. 21:13
 3/7 anonim válasza:
Én is így érzem..:(
2013. ápr. 28. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

rossz a felfogásod. Egy hónapra kapcsold ki a tévét és netet. Jót fog tenni a világképednek, ha végre magadra koncentrálsz. Nem kell mellé diéta se semmi.

Menj ki a szabadba, sétálj, bicajozz, túrázz. Vigyél egy könyvet és olvasgass.

Aztán gondolkozz el rajta miért is akarsz IGAZÁBÓL fogyni.

Sokan eleve megbuknak mert ez külső kényszer. A bikinis csajok mellett elbújhatunk. Igaz. És ettől te még nem vagy ember? Nem vagy szerethető? Frászt.

Ha különösebb gondjaid nincsenek magaddal ,csak a szokásos tömeghiszti, "nem vagyok egy kirakat maca", akkor ne fogyóz.

Én világ életemben kövér voltam. De megesett úgy 20 éves koromban, hogy a bal fülemmel halottam a szívdobogásom. Kezdetben nem volt zavaró, de a végére eljutottam oda, hogy nem hallottam az előadásokat. Elmentem orvoshoz, de nem találtak elváltozást a fülemben.

Aztán elkezdtem edzésekre járni. És azt figyeltem meg, hogy edzés után csökkenek a tüneteim. Így elkezdtem rendszeressé tenni a mozgást és közben átgondoltam az egészet. Ekkor már az egészségi állapotom volt a motiváló erő. Mert ez nagyon is nem vicc. Szépen átalakítottam az étrendem.

Ma sem vagyok egy csontkollekció, úgy 35 kilóval vagyok kevesebb. Nem célom, hogy "dögös" legyek, mert nevetséges szerintem, hogy a jóléti társadalomban az alultápláltság a divat. A genetika ellen a legnehezebb küzdeni.

De a fogyásom szükséges volt, hogy ne az életem legyen a tét.

A hibát ott követted el, hogy felszínes a célod. Én sem lennék motivált, ha így gondolkodnék. De amikor ránéztem a szeretteimre tudtam, hogy még sokáig akarok élni mellettük, velük akik szeretnek "csúnyán" is.

23/L

2013. ápr. 28. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Jól mondja az utolsó, az a lényeg, hogy ne felszínes legyen a cél. Én is sokszor belefogtam már a fogyóba, legtöbbször egy fiú miatt, vagy más külső tényező miatt. Mára már rájöttem, hogy magam miatt kell csinálnom, én legyek a motiváció, ne mások. Úgyhogy én tartom a diétám rendesen, fogytam is. Arról nem is beszélve, hogy tegnap láttam egy műsort a tévében ahol mutatták a gyomorgyűrű-felhelyezéseket... Eléggé undorító volt belülről a sok zsír, és nagyon rossz volt belegondolni, ha annyira nem is, mint az a 190 kg-os férfi, de én is hasonlóan nézhetek ki belülről. Úgyhogy azt hiszem ez most megtriplázta bennem a motivációt.
2013. ápr. 29. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de aztán összeszedtem magam és folytattam tovább. Eddig az idő engem igazol és tudom, hogy nehéz, de lassú víz partot mos. :) (21 kg mínusz, még ennyi kell, ha nem több, sosem voltam vékony)
2013. ápr. 29. 07:54
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat nagyon elgondolkodtató :) magamnak nem tetszek így csak amikor szomorú vagyok akkor jön az evés. Kimenni nem akarok sőt még emberekkel se találkozni. Így kezdődött a hízás...Aztán voltak olyan időszakok amikor pörgött körülöttem az élet akkor szó szerint vékony voltam...most újra van rajtam jósok felesleg, és sok éve így nézek ki már. Elkezdek edzeni meg kevesebbet enni de egyszer rám jön egy érzés, hogy képtelen vagyok lefogyni vagy szép lenni.
2013. ápr. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!