Hogyan mondjak nemet a finom kajákra?
Eskü mindig akkor vannak itthon a legfinomabb kaják, amikor éppen diétázni kezdenék...
Most is van itthon az a Family kremtúró, vagy mi a csuda, amit fejjel lefelé kell borítani, és valami szósz is van hozzá. Annyira csábít, de tegnap este még nemet tudtam mondani nagy nehezen!
Mi motiváljon, hogy továbbra is kitartsak?
17L
Minden fejben dől el!
"mindig akkor vannak itthon a legfinomabb kaják, amikor éppen diétázni kezdenék"
vagyis már többször belekezdtél és elcs*szted. ha nincs akaraterőd és kitartásod, akkor ha TALÁN le is bírsz fogyni, nem fogod tudni megtartani, mert nem vagy kitartó! ne sajnáltasd magad! azt hiszed, h te vagy az egyetlen, aki nem ehet édességet?? rosszul látod, ha más meg bírta csinálni, hogy ne tömje cukorral a buksiját, akkor neked sem lesz nehéz dolgot.
én 15-16 évesen váltottam életmódot. pedig ilyenkor él csak az ember igazán, gondolhatod, mikből maradtam ki. mégsem sajnáltatom magam, hogy "annyira csábít, de nemet tudtam mondani nagy nehezen!"
istenem, baromi nehéz lehetett amúgy elvenni arról a túróról a tekinteted és másra gondolni, tényleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!