Hogyan mondjak nemet a finom kajákra?
Eskü mindig akkor vannak itthon a legfinomabb kaják, amikor éppen diétázni kezdenék...
Most is van itthon az a Family kremtúró, vagy mi a csuda, amit fejjel lefelé kell borítani, és valami szósz is van hozzá. Annyira csábít, de tegnap este még nemet tudtam mondani nagy nehezen!
Mi motiváljon, hogy továbbra is kitartsak?
17L
Ez nekem sajnos nem válik be. Ilyenkor mindig az van bennem, hogy már úgyis mindegy, akkor megeszem az egészet, pluszban a többi finomságot is, ami van itthon, és majd folytatom holnaptól. Mindig ebbe a hibába esek!
Ha már elkezdtem a diétát, szeretném rendesen, bűnözés nélkül csinálni.
Én is nemet mondok neki amig le nem fogyok!
Hidd el nem nehéz, ugyan is vannak finom kaják a tésztákon és a pörköltökön kívül is! :)
sza.rnak sz.ar de mégis itt vered a nyálad hogy nemtudsz ellentállni.
Azt jelenti nincs akaraterőd.
Én három éve 12 kilót adtam le.
Akkor is megettem mindent, mert nekem az az elvem, hogy a lelkiállapot legalább annyira fontos a fogyásnál, mint a diéta é a sport. NYilván amit tudtam, egészségesebbre váltottam (fehér kenyér helyett valódi rozs, de az finom, szóval nem zokogva kellett ennem), illetve amiről nem akartam lemondani, annak a mennyiségét csökkentettem. És bizony megettem bűnös dolgokat is, de lelkiismeret-furdalás nélkül. Másnap leszálltam két megállóval előbb a buszról, és kicsit sétáltam a munkahelyemre.
Annyiban változott a tervemhez képest a dolog, hogy nem 3, hanem 4 hónap alatt adtam le a 12 kilót, na és? De jó kedvem volt, nem vágyakozva néztem, mit esznek a többiek. A súlyom azóta is tartom :)
Sok iskert a fogyáshoz, össze fog jönni!
Igen, az akaraterõmmel van gond, de már arra is nagyon büszke vagyok, hogy sikerült tegnap nemet mondanom, amikor egyszer elgyengültem. Idõvel már rutinos leszek, remélem! :)
Én most egy ideig nem akarok enni ilyen finom kajákat, mert nekem az evés az örömforrás. Ha szomorú vagyok, ha boldog, eszek. És ezt akarom, hogy megváltozzon. Emiatt híztam el. Tegnap is csak azért akartam enni, mert kemény, fárasztó napom volt, és azt gondoltam magamban, megérdemlek egy jó nagy kajálást, hogy levezessem a feszültséget. De ez így nem jó, inkább többet akarok sportolni, mert rájöttem, hogy nagyon jó hatásai vannak. :) Úgy érzem, az 1000. próbálkozásra most végre sikerülni fog a fogyás! :)))
Szia!:)
én is 17 vagyok..
most adtam le 17 kilót..
én nem mondtam teljesen ellent.. pl: volt itthon valami kis édesség,akkor csak egy ici pici falatot az ízlelő bimbóknak. de többet nem. ha megvonod teljesen akkor megbolondulsz.. tapasztalat :D vagy váltsd ki gyümivel,zöldséggel ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!