Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kevés feleslegből hogy tudnék...

Kevés feleslegből hogy tudnék fogyni, ha az étrendváltás kevés?

Figyelt kérdés
2hónapja egészségesen étkezem,sok fehérje,kevés szénhidrát illetve zsír,1200 kalóriát eszem. A súlyom ez alatt csak1kg-t csökkent,és nem akar lejjebb menni. most68 kg vagyok,60 körül lenne ideális(170cm),de én ez alá szeretnék menni még. Csak ez így egy örökkévalóság lenne. Hogyan gyorsíthatnám,hogy havi kb.2 kg menjen le?
2013. ápr. 28. 00:57
 1/5 dieta ***** válasza:

Számold újra a kalóriákat valamit nagyon elszámoltál.Ennyit akkor is fonál 1200 kalóriával és a megadott adataiddal ha a két hónap alatt nem hagyod el az ágyat .Mindent amit megeszel és megiszol be kell számítani.Egyébként a netten

olvashatsz az egészséges táplálkozásról,mert amit most annak hiszel mesze nem az.

[link]

2013. ápr. 28. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Mizu a nasikkal, gyümölcsökkel, italokkal?

Megiszod a napi 3 liter vizet?

2013. ápr. 28. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 1500-at eszek, szintén sok fehérje, kevés ch, de nekem is csak akkor indult be a fogyás, mikor elkezdtem otthon tornázni (Norbi, Tatarek Rezső). Én is vártam 2 hónapot, de semmi, viszont utána 4kg lement egy hónap alatt a tornákkal. 1500 Kcal alá nem szoktam menni a kajákkal.
2013. ápr. 28. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Legalább egy napi 30 perces gyors tempójú sétát iktass be.

Paleóval a heti fél kg garantáltan lemegy. Ehhez el kell hagynod teljes egészében a lisztes, cukros kajákat, krumplit, rizst, hüvelyeseket. Tehát pl. semmilyen kenyér, abonett, kétszersült, mittudomén.

Reggelire egy jó kis rántotta salátával vagy párolt zöldséggel kenyér nélkül. A gyümölcsökkel is csak óvatosan!

2013. ápr. 28. 08:13
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

A kalóriát pontosan,grammra számolom,mindent beleértve,napi 3-4 liter vizet iszom,nem azzal van a baj,már gondoltam rájuk én is :) Elkezdek sportolni,és még jobban fogok figyelni akkor az étkezésekre.

2013. ápr. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!