13 éves vagyok. Le szeretnék fogyni 5 kg-ra. Mostani testsúlyom :72kg Tudtok ajánlani valamit hogy lefogyak?
Szia!
Én szerintem 1000 kalóriás étrenddel sikerülne, én azzal fogytam 2 hét alatt 4 kilót... Csak annyit kell csinálni, hogy kiszámolod mindig mindennek a kalórijáját, és összesen 1000 kalóriát enni naponta...
Én 14 vagyok és 78kgrol indultam.
Mar nyolc kg lement azzal hogy ugyanugy eszem munt eddig csak harmadannyit es teljes erobedobassal reszt eszek tesioran.
Hajrá
Én 14 vagyok és 78kgrol indultam.
Mar nyolc kg lement azzal hogy ugyanugy eszem munt eddig csak harmadannyit es teljes erobedobassal reszt eszek tesioran.
Hajrá
j es fontos meg hogy ne akarj egyszerre leadni mindent és havi 3-4 kgnal tobb nem is egeszseges
ne ess abba a hibaba se hogy mindig arra gondolsz hogy majd holnap elkezded a fogyot. En sajnos egy evig halogattam.
Hameg valamibol tobbet akarsz enni mert nagyon szereted akkor gondolj arra hogy majd soványan sokkal jobb lesz megenni bikiniben a strandon es barmikor ehetsz olyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!