Aki fogyókúrázik csak vizet ihat?
Rengetegféle módon lehet fogyókúrázni... Én mondjuk inkább életmódot váltottam, de én azt iszom, amit akarok. Szerintem nekem van a leghedonistább étrendem saját szempontomból :D
De ami szerintem abszolút oké: tea, gyümölcslé (frissen préselve és ha olyan a diéta, kis mennyiségű és nem akármikor), növényi "tejek" (ahhoz képest, hogy mennyire zsíros tejszerű tud lenni némelyik, nem magas a kalóriatartalma. érdekes dolgok ezek), egy kis száraz vörösbor :D Ezekbe csak a nálam e téren ügyesebbek tudnak belekötni ;)
Ja, kihagytam a limonádét és a gyömbéres limonádét, persze cukor nélkül. Az kellemes. De bizonyára van még kismillió dolog. Én savanyúkáposztalevet is szoktam inni, de erre nem mindenki képes. Én kedvelem a savanyút.
Ismertem embert, aki ecetes vizet ivott.
Zöldséglevet is lehet préselni.
mi a férjemmel mindketten alapból cukor nélküli szörpöket veszünk, van egy csomó ízben. cseresznye, kiwi, citrom ,narancs, szamóca, zöldalma általában ezeket. illetve havonta 1x a cukor nélküli kólát is. 1 üveggel.
illetve én cukormentes energiaitalt is iszom. enélkül állva elaludnék mert semmi energiám nincs....
27/N
limonádét lehet inni édesítővel és frissen facsart citromlével?
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!