Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki fogyókúrázik csak vizet ihat?

Aki fogyókúrázik csak vizet ihat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 10:51
 1/7 anonim válasza:
Többnyire, vagy alacsony cukortartalmú üdítőket. De az ásványvíz a legjobb, vagy akár a csapvíz.
2013. ápr. 27. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Rengetegféle módon lehet fogyókúrázni... Én mondjuk inkább életmódot váltottam, de én azt iszom, amit akarok. Szerintem nekem van a leghedonistább étrendem saját szempontomból :D

De ami szerintem abszolút oké: tea, gyümölcslé (frissen préselve és ha olyan a diéta, kis mennyiségű és nem akármikor), növényi "tejek" (ahhoz képest, hogy mennyire zsíros tejszerű tud lenni némelyik, nem magas a kalóriatartalma. érdekes dolgok ezek), egy kis száraz vörösbor :D Ezekbe csak a nálam e téren ügyesebbek tudnak belekötni ;)

2013. ápr. 27. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, kihagytam a limonádét és a gyömbéres limonádét, persze cukor nélkül. Az kellemes. De bizonyára van még kismillió dolog. Én savanyúkáposztalevet is szoktam inni, de erre nem mindenki képes. Én kedvelem a savanyút.

Ismertem embert, aki ecetes vizet ivott.

Zöldséglevet is lehet préselni.

2013. ápr. 27. 13:37
 4/7 alana9274 ***** válasza:
CocaCola Zero vagy Pepsi Max. Lehet lepontozni.
2013. ápr. 27. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

mi a férjemmel mindketten alapból cukor nélküli szörpöket veszünk, van egy csomó ízben. cseresznye, kiwi, citrom ,narancs, szamóca, zöldalma általában ezeket. illetve havonta 1x a cukor nélküli kólát is. 1 üveggel.

illetve én cukormentes energiaitalt is iszom. enélkül állva elaludnék mert semmi energiám nincs....

27/N

2013. ápr. 27. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:

limonádét lehet inni édesítővel és frissen facsart citromlével?

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! :)

2013. ápr. 28. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Kalóriatartalma gyakorlatilag semmi, persze az édesítőszer legyen jobbféle, nem akármelyik műizé, bár én speciel nem értek hozzájuk, de tudom, sok nem egészséges van köztük.
2013. ápr. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!