Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak almat eszel 1 hetig...

Ha csak almat eszel 1 hetig fogyhatsz tolle?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze izmot egészen biztosan, zsírt egy dekát sem.Valamint lesznek gondjaid azzal kapcsolatban hogy mennyire könnyen intézed a nagy dologodat a wc-n
2013. ápr. 27. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze. De ha utána mást is eszel, a duplája jön vissza.
2013. ápr. 27. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, mellé jól le is gyengülsz és kimerült leszel.
2013. ápr. 27. 11:01
 4/5 anonim válasza:
Történetesen én túl vagyok egy hasonlón. Pár éve egy párkapcsolati probléma hatására 2,5 héten keresztül nagyrészt csak almát ettem. Ugyebár depressziós is voltam, stresszes. 12 kiló ment le két és fél hét alatt. Utána csak lassan kezdtem el többet enni és egy évig tartottam is azt a súlyt. 26/L
2013. ápr. 27. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy hét soknak tűnik. Nem hiszem, hogy annyit ennél, hogy be tudd vinni a szükséges fehérjemennyiség akár jelentős részét... Ha mégis sikerülne, az brutálisan sok szénhidrátot jelentene... Az aminosavösszetételbe bele se gondolok. Jó, lehet, hogy egy hétig még nem lesz gond belőle, de pont ha a fogyás a cél, akkor jó vigyázni az izmokra, amihez (s nemcsak ahhoz) fehérje kell...

Én személy szerint halálosan éhes lennék az almától (s hiányoznának egyéb dolgok), inkább a semmi, de egy hét böjtből is sok...

Fogyni nyilván lehet tőle, de hogy zsírból mennyi menne le egy hét alatt, arról gőzöm sincs. Mert ha sokáig csinálod (vagy ha eleve alig van izmod), akkor nyilván megy le zsír is, bár nem ez a zsírvesztés ideális módja, mit mondjak.

2013. ápr. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!