Van barmi jelentösege, hogy mikor esszük a gyümölcsöt (föleg az almat)?
Mindenhol mast olvasok. Reggel ehgyomorra, etkezes elött, etkezes utan, sport elött, sport utan, delutan ne, lefekves elött ne, es a többi valtozat.
Tenyleg nem mindegy? Köszi!
Hát , ha este eszed az nem túl jó mivel az almában van gyümölcscukor és azt este miközben alszol nem tudja a szervezeted felhasználni GONDOLOM , ezért elraktározza.
Reggel és ebédre vagy előtte vagy után 1 db simán belefér ,mert akkor még a nap hátralevő részében a szervezeted még simán föltudja használni ,ha mész esetleg futni vagy edzeni.
Más étellel nem kombinálva, ez igaz.
De reggelire meg zsíros étel kellene, ezért konkrétan reggelire sem annyira jó.
Ha nem egy rekesszel eszel meg, akkor tökmindegy.
Én ettem CSAK délelőtt is, mikor szigorú diétát követtem. Most már lesz.rom, este is ugyanúgy megeszem, más kaja mellé is (zöldségsaláta, hal). (Azért valljuk be, este esik a legjobban egy kis édes íz :D )Változatosan eszem, sokat mozgok, sokat iszom és így is fogyok.
Banánt nyilván nem lehet már ilyen lazán enni, avokádót se, dinnyét se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!