Teljesen össze vagyok már zavarodva. Annyi mindent írak a diétáról, hogy nem tudom, kinek higyjek. Hogy is van ez?
Aerob mozgás kell, heti 3-7-szer. Oké. Sétálok 40 percet naponta az jó?
Heti 3 súlyzós edzés is kell. Oké. Elmegyek konditerembe.
Tisztán kell enni. De állandóan csirke + rizs? Vagy kezdetnek elég,ha szénhidrátmentesen étkezek?
Testsúlykg-ként 3 gr fehérje kell. Milyen port vegyek? Mennyibe kerül? Egyébként fogyni akarok. Ezer éve nem mozogtam. Hogy kezdjek neki? 100 kg / 167 cm/ 38 éves nö
Nekem ilyen az étrendem: semmi cukor, zsír...
így értetendő: semmi felesleges cukor! nem eszem édességet,nassit semmi, a kávét cukor nélkül iszom, stb stb... tudom hogy a gyümölcsben található cukor de inkább egy banán mint valami csokoládé!
Mindent zsiradék hozzáadás nélkül főzők,sütők! pl ha megkívánom a tallérokat amik a boltban vannak, ráteszem egy szilikonos papírra és megsütőm, a csirkét is stb stb... ha főzők akkor pl a hagymát is vízzel párolóm meg ez csak példa :) ez ilyen behelyettesítő...
Ez meg kicsit túlzás, hiszen a testnek szüksége van zsírra, nem is kevésre. Nehezebben nyer energiát zsírból, tovább tart bontani és nehéz raktározni is. A zsír egy remek energiaforrás, hosszan tartó energiával lát el, ezért tudtak kapálni egész nap egy oldal szalonnától, és nem voltak kövérek egyáltalán.
Én diétáztam így, hogy mindent zsírral ettem, húst hússal, zöldségek, csak nehéz volt mellette edzeni, ott jó lett volna a ch, mint hirtelen energia, de 4 hónap alatt 22 kg lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!