Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek enni az iskolába?

Mit vigyek enni az iskolába?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

szalámis szendvics

kifli

2009. szept. 25. 19:45
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
innivalót mindenképpen és mellé egy kis nasit, pl. jó reggelt keksz vagy műzli vagy vmi kevésbé hízlalót mert gondolom azért kérdezed így mivel fogyózol :)
2009. szept. 25. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Szalámis szendvics... gratulálok. Ha valamiket el kell hagynod, akkor azok a többszörösen feldolgozott, tartósítószeres, túlfűszerezett, egészségtelen felvágottak legyenek elsősorban. A kenyérrel nincs semmi gond, amíg nem fehér kenyér.

Reggelire a legjobb a gyümölcs, sokat ehetsz belőle. Délre frankón megéhezel, akkor meg lehet enni egy nagy adag salátát, nincs is annál jobb.

2009. szept. 25. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

én a gyerekeknek ilyeneket szoktam pakolni: szendvics, legalább paprika és sajt van benne, néha káposzta, uborka, saláta is és felvágottak, májkrém. Saját sütésű (teljes kiőrlésű) túrós táska, kakaós csiga, és körözöttes kenyér.

Mellé müzliszelet, jó reggelt keksz, néha kalács vagy alma, de azt nem szeretik ott enni.

2009. szept. 25. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem irja,hogy fogyozik!!Szendvics:Szalámi ,vaj, parika,v paradicsom.Valami gyümölcs pl alma az nagyon jo.
2009. szept. 25. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyümölcsből csak az alma jó, a többi mind ragad, folyik. Esetleg banánt, ha nem nyomódik össze.
2009. szept. 25. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem írja, hogy fogyózik, de a fogyókúra témakörben van.

Egyébként elképesztő, hogy a magyar ember milyen kevés zöldséget, gyümölcsöt eszik. A kakaós csiga, meg a szendvics, meg a péksütemények azok bezzeg mennek, de nem ismerek olyan embert, akit láttam volna már gyümölcsöt enni. Pedig az a legegészségesebb, még ha nem is lakik vele olyan jól az ember, lehet utána enni kis jóreggelt kekszet vagy valamit, mint ahogy azt az egyik előttem lévő mondta.

2009. szept. 26. 07:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

én diétázom(fogyózom) és ezt viszem:

suliban reggelizek: általában egy fél kakóscsiga vagy valami péksüti (tudom hogy nem fogyós kajcsi, de mivel kezdő fogyós vagyok, ezért nem akartam rögtön mindent megvonni)

tízórai: mindig valami gyümölcs. szőlő/szilva/alma/körte/narancs/nagyon ritkán banán

ebéd: valami tápláló: abonett(22kcal/szelet és 3at szoktam megenni)+pulykamell/csirkemellsonka+jó sok paradicsom, paprika, ubi+egy kicsi sajt+néha tojás

aztán ha hazamegyek 4kor, akkor szoktam enni sült csirkemellet vagy bármi fehér husit, kevéske rizzsel és jó sok paradicsommal és egyéb zöldségekkel, amit találok.

estére pedig párolt zöldséget eszem ha éhes vagyok, vagy csak simán megiszom egy bögre tejet ha nem vagyok éhes.

ja és jó sok vizet igyál!

2009. szept. 26. 13:54
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen fogyózom, mellette pedig mozgok, amikor időm engedi.

Szoktam vinni almát a suliba, meg jó reggelt kekszet is, de ha hosszú napom van akkor muszáj szendvicset is vinnem.

Ezért kérdeztem. :)

Egyébként megkóstoltam a puffasztott rizst ill. búzát, és meg kenve vajkrémmel vagy májkrémmel nagyon finom! Aki nem kóstolta még, próbálja ki! Ízletes! :)

És még egyszer köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 30. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
A puffasztott rizs, búza vajkrémmel megkenve már sokkal jobban hízlal, szóval érdemesebb simán enni, és úgy sem egy egész zacskót, mert ha egész nap azt eszi az ember, attól is hízik, mivel szénhidrát az egész.
2011. nov. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!