Mennyi az ideális testsúly egy 180 cm magas,16 éves lánynak?
a legideálisabb 72 lenne.
Szóval úgy 65-75 között kell mozognia a súlyodnak, hogy ideális legyen.:)
70 kg körül, de ha mondjuk 75 vagy, még az is belefér, szóval az még semmiképp nem túlsúly, csak maximum egy kis felesleg.
Lafalé szerintem kb 63 - 65 -ig még jó, szóval addig nem vagy még nagyon sovány, de az alatt már sovány lennél. Szóval egyetértek az egyik előttem szólóval, 65-75 kg között normál súlyú vagy.
Egyébként mennyi vagy?
jelenleg 96 kg vagyok..
13 kilóval már megküzdöttem. most megyeget lefelé, csak legyen elég erőm hozzá..! :)
75-80 körül duci, de nem túl kövér leszek szerintem, egyelőre azt lőttem be célul.
Egy 180 cm magas 16 éves lánynak szerintem 60 kiló körül kellene hogy legyen! 70 kiló alatt mindenképpen!
Sportolj még most és alakíts ki magadnak egy jó életmód-váltást, mert amit most csinálsz nagyon egészségtelen!
Még most válts rá az egészségesebb életmódra mert most gyors az anyagcseréd, később már nehezebb lesz!
Egy év alatt le tudsz adni 24 kilót! Havi 2 kg mínusszal!
És ahhoz sportolni kell rendszeresen és kiiktatni a pékárúkat, kenyeret, sok tésztát, cukrot és az össze cukros kaját a minimális mennyiségre csökkenteni!!!!
Este 18 óra után semmit se egyél, reggelizz és ebédelj, de azt se teli gyomorig!!! Nassolni kevés gyümit:)
Ehhez az eddigi életmódodon kell változtatni. Örökre.
Néha egy kis süti bejöhet (hetente egyszer pl).
Sport bármi lehet ami megizzaszt! kocogás, aerobic, bicaj...stb.
L/27
Először is, nagyon ügyes vagy, hogy már leadtál 13 kg-t! És szerintem már akkor is nagyon sokat teszel az egészségedért, ha a 75 - 80 kg-t sikerül elérned! Csak így tovább!
Szerintem ilyen testmagassághoz a 60 kg amit néhányan írnak, azért elég kevés lenne. De ha elérted a most kitűzött célodat, és szép lassan tovább fogyózol, és ha mondjuk a végén eléred a 70 kg-t az teljesen ideális.
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!