Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan szerehetnék segítséget?...

Honnan szerehetnék segítséget? A is sokat segítene, ha tudnátok olyan fórumot, ahol ilyesmi emberek vannak.

Figyelt kérdés
15éves vagyok,gyűlölöm a testem,fogyni szeretnék legalább 15 kilót.Nagyrészt zöldséget,gyümölcsöt,húst eszek,kenyeret hetente max 1x,nem eszek édességet,nem is kívánom.Vízen kívül mást nem tudok meginni.Sportolok hetente 3x,emellett ha időm engedi sétálok/görkorizok.Nagyon zavar ahogy kinézek,emiatt rengeteget sírok,és van,hogy nem is eszek szinte semmit.Sokszor vagyok fáradt,ingerült miatta.Ha eszek,utána bűntudatom van,akármilyen éhes is voltam.Emiatt volt,hogy hánytam is már.
2013. ápr. 21. 09:46
 1/4 anonim válasza:
Az nem jo ha nem eszel,mert a szervezeted elkezd pänikolni es inkäbb elraktäroz minthogy elegetne a kaloriäkat.Ezert inkäbb az a jo ha naponta többször-mondjuk 5x-eszel keveset.Egyel kenyeret de csak barnät es azt is inkäbb reggelire v. delelött! Hidd el,kell a szervezetednek.Az sem mindegy,hogy mikor eszel utoljära az adott napon.Lefekves elött 2-3 oräval mär ne egyel! Igyäl sok folyadekot,äsvänyvizet,az ätmos,megmozgatja a beleket es igy a salakanyagok is könnyebben el tudnak tävozni.Gyümölcsböl banänt ne egyel es a többit sem este.Ha estefele rädtör az ehseg,inkäbb egy kis sonka,fött tojäs,mozzarella...:-) Ja,es egy kis vitamin sem ärt,mert a dietäzäs egyfajta sokk a szervezetnek,persze,hogy ingerült lehetsz.
2013. ápr. 21. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy? Nem lehet hogy rossz az énképed?
2013. ápr. 29. 14:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, 68iló körül vagyok,160 centi.
2013. ápr. 29. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Na most egyáltalán nem vagy eszeveszett kövér!

Ha nem fogysz ennyi sport és kaja mellett az azért van leginkább, mert fejlődő szervezet vagy még.

Szerintem feküdj le egy papírra a padlóra, kérd meg a barátnődet, hogy rajzoljon kőrbe, vágd ki a körvonaladat, ragaszd fel a falra, és vedd szemügyre. Kérd meg egy-két barátnődet, tegyék ugyanezt, és hasonlítsátok össze. Rá fogsz jönni, hogy szép vagy, és egyáltalán nem kövér.

Kíváncsi lennék a derék, mell, és csípőméretedre.

Ha minden áron fogyni szeretnél, akkor kicsi célokat kell leküzdened. Első körben pl.: -3 kg.

Jó lenne ha napjában többször ennél de keveset, mint háromszor kiadósat.

víz nagyon jó, de a napi adag olyan 2,5-3 liter körül legyen, és ezt is elosztva.

A ruhákat is jól kell kiválasztani, mert ha bő ruhákban jársz akkor kövérnek fogod magad érezni, ha viszont túl szűkben, amiből még egy csont soványnak is kibukkan a hája, akkor is kövérnek, jobban mondva előnytelennek fogsz látszani.

2013. máj. 15. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!