S. O. S! Mi segitett titeket abban, hogy delutan ne egyetek pluszba? Ti hogy tartottatok be a fogyokuratokat? Mit tehetnek az ellen, hogy ne ehezzek meg olyan hamar?
Delelott minden nagyjabol rendben van, de delutanra nem tudom mi lesz velem, hogy tul sokat eszek. Pedig nem szoktam keveset enni. (szerintem tul sokat eszek) Egy atlagos napi "fogyokuras" etrendem(a mai):
-reggeli(6:45): egy nagyobb fel szelet kenyer pastetommal megkenve es raja pedig retek. Melleje teat ittam cukor nelkul.
-tizorai I(9:50 utan): egy kozepes sandwich szinten pastetommal es retekkel
-tizorai II(13:00 korul): egy kozepes alma
- ebed(15:00): ugy 4 dl salataleves es babfozelek
Na delutan elszurtam. Megittam 4 dl kakaot.:(( Tudom, hogy nem kellett volna... Ugy erzem, hogy tul sokat eszek. Masok lanyok az osztalyombol alig esznek valamit. Nem reggeliznek es csak a suliban esznek egy sandwichet vagy egy almat. Majdnem mindig 7 orank van a suliban es ma is kellett menjunk, mert potoltuk majus 2-at.(romanhusvet)
Nem tudtok valami tippeket, hogy betartsam a fogyokuram? Eleg nagy a sulyom. 155 cm-hez ugy 62 kg. Nem hiszem, hogy meg sokat fogok noni, mert a szuleim se magasak, se a mamaim. Igy egyeltalan nem erzem jol magam. En is szep karcsu szeretnek lenni mint az osztalytarsnoim tobbsege. Amugy elkezdtem szaladni. Naponta ugy 25 percet.
Vacsorara legtobbszor egy fel szelet kenyeret szoktam enni valamivel megkenve, mert nem engedhetjuk meg magunknak, hogy minden nap hust es turot egyunk.
Tudom, hogy hu..en hangzott a kerdesem es lehet egy olyan tininek gondoltok aki csontsovanyra akarja fogyasztani magat, de nincs igy. Csak nem szeretnem ha ennyi felesleg legyen rajtam.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!