Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon fura az alakom?

Nagyon fura az alakom?

Figyelt kérdés

Elég széles a csípőcsontom, ami miatt sose szerettem az alakomat. Próbálok megbarátkozni vele, de eddig kevés sikerrel. Mindenesetre gondoltam megkérdezek másokat is, szóval csak szintén, de azért ne túl sértőn, légyszi. köszi

[link]

[link]

[link]

#szélesség #furcsa csípő
2013. ápr. 19. 19:26
 1/10 anonim válasza:
64%
Az első kép szörnyű, a bugyi a húsodba vág. Próbálj meg olyan ruhákat hordani, amik magasabbra feljönnek. Egyébként az alakod nem rossz. Egy kicsit rá kéne sportolni.
2013. ápr. 19. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nagyon jol neznel ki, csk latszik rajtad, hogy soha nem sportoltal. Pont annyi izom van rajtad, amennyi a jarashoz kell, a tobbi zsir. Nem azt mondom, hogy kover vagy, pont ekkoranak kellene lenned amekkora most vagy, csak az osszetetelen kellene valtoztatni egy kicsit! Kevesebb edesseg meg zsir es tobb szaraz hus meg zoldseg plusz egy kis testmozgas. 20-25 perc seta eleg naponta. Ha ezt megfogadod, bombazo leszel szerintem:-)
2013. ápr. 19. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem már most bombázó vagy így ahogy vagy;)
2013. ápr. 19. 19:47
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Jó alakod van, a csípőcsontoddal sincs gond.

Csak annyi, hogy ne hordj ilyen bevágós bugyit, mert az tényleg gáz. Meg sportolj, hogy tónusosabb legyél.

2013. ápr. 19. 19:48
 5/10 anonim válasza:

Szerintem jó az alakod, de az öltözködésre és a bugyikra figyelj. Van egy ugyanilyen alakú osztálytársam (mondjuk ő jóval dagadtabb és nagyon vastagok a combjai, hozzá nincsen melle egyáltalán de mindig kirakja) és eléggé r*bancosan öltözködik. Pl neked nem előnyös, ha vastag övet hordasz, mert kihangsúlyozza a derekadat. Nekem is vastagabb a csípőcsontom, de én nagyon vékony vagyok és néha engem is zavar. (50/171)

17/L

2013. ápr. 19. 19:54
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, sejtettem, hogy a bugyit majd megjegyzitek:) mindig megjegyziik az olyan kérdéseknél, ahol valakinek ilyesmi alakja van. de sajna nem vág be, ilyen az alakom, maga a bugyi tök laza. ha nagyobbat vennék, leesne rólam.

igazából most fogytam 10 kg-ot, de tényleg elég plöttyedt az alakom, feszesednem kéne

2013. ápr. 19. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

fejletlen izomzat,kicsit magas testzsírral,de nem fura,átlagos.

és a lényeg nem maradhatott ki,a bevetetlen ágy.

ez kötelező az önfotóknál a fiatal csajoknál?:D

2013. ápr. 20. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
hát úgy méretre jó, de ez nagyon zsíros és izomtalan. nekem az jobban tetszik, ha szálkásabb egy lány, alakra is jó vagy és sokat nem kell fogynod, szóval viszonylag könnyen és hamar elérhetsz változást ha akarsz.
2013. ápr. 20. 04:45
 9/10 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat, beiktatok valami tornát rendszerszerűen, fogyni már nem feltétlen szeretnék, de tónusosabb tényleg lehetnék.

a bevetetlen ágy meg nem kötelező, na de milyen lett volna már, ha csak a kép kedvéért rendbe rakom...:)

2013. ápr. 20. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyanezzel szenvedek! Én elkezdtem futni, illetve súlyzós edzéseket végzek heti 3x. Nagyon jót tett, ajánlom neked is.
2013. ápr. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!