Nagyon fura az alakom?
Elég széles a csípőcsontom, ami miatt sose szerettem az alakomat. Próbálok megbarátkozni vele, de eddig kevés sikerrel. Mindenesetre gondoltam megkérdezek másokat is, szóval csak szintén, de azért ne túl sértőn, légyszi. köszi
Jó alakod van, a csípőcsontoddal sincs gond.
Csak annyi, hogy ne hordj ilyen bevágós bugyit, mert az tényleg gáz. Meg sportolj, hogy tónusosabb legyél.
Szerintem jó az alakod, de az öltözködésre és a bugyikra figyelj. Van egy ugyanilyen alakú osztálytársam (mondjuk ő jóval dagadtabb és nagyon vastagok a combjai, hozzá nincsen melle egyáltalán de mindig kirakja) és eléggé r*bancosan öltözködik. Pl neked nem előnyös, ha vastag övet hordasz, mert kihangsúlyozza a derekadat. Nekem is vastagabb a csípőcsontom, de én nagyon vékony vagyok és néha engem is zavar. (50/171)
17/L
köszi a válaszokat, sejtettem, hogy a bugyit majd megjegyzitek:) mindig megjegyziik az olyan kérdéseknél, ahol valakinek ilyesmi alakja van. de sajna nem vág be, ilyen az alakom, maga a bugyi tök laza. ha nagyobbat vennék, leesne rólam.
igazából most fogytam 10 kg-ot, de tényleg elég plöttyedt az alakom, feszesednem kéne
fejletlen izomzat,kicsit magas testzsírral,de nem fura,átlagos.
és a lényeg nem maradhatott ki,a bevetetlen ágy.
ez kötelező az önfotóknál a fiatal csajoknál?:D
köszi a tanácsokat, beiktatok valami tornát rendszerszerűen, fogyni már nem feltétlen szeretnék, de tónusosabb tényleg lehetnék.
a bevetetlen ágy meg nem kötelező, na de milyen lett volna már, ha csak a kép kedvéért rendbe rakom...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!