Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez kövérnek számít?

Anna96. kérdése:

Ez kövérnek számít?

Figyelt kérdés
Először nem tudtam,hogy melyik kategóriába írjam,na mindegy.:) 12 éves vagyok,167 centi és 47 kiló.Tudom,nagyon magas vagyok a koromhoz képest de a 47 kiló kicsit nem sok?És ti hány centik voltatok ötödikesen?

2013. ápr. 19. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:

162 cm vagyok és 59 kg.

Nem sok, sőt kevés a 47 kg. Nem a korodhoz kell nézni, hanem a magasságodhoz,

2013. ápr. 19. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem sok, sőt szerintem nagyon vékonyka lehetsz.

arra már sajnos nem emlékszem milyen magas voltam 12 évesen, de ahogy az első is irta, nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, hanem a magassághoz nézzük a súlyt.

2013. ápr. 19. 13:11
 3/9 poiu ***** válasza:
Sovány vagy. Ha kövérnek érzed magad, akkor sétálj be a nevtanba és beszélj egy pszichológussal.
2013. ápr. 19. 13:21
 4/9 A kérdező kommentje:
de hát akkor is...az osztálytársaim sokkal vékonyabbak nálam és már szerintem 50 is vagyok...
2013. ápr. 19. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:

a sógornőm is ilyen. annyi kivétellel hogy ő 15 éves. de nagyon soványka...ha úgy érzed kövér vagy akkor testképzavaros vagy!!!!beszélj valakivel! mert ez nem játék.

27/N

2013. ápr. 19. 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:
azért szerintem nem vagyok szpichiáter eset...vagy hogy írják.:)
2013. ápr. 19. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
A BMI kalkulátor még a nálad 10 centivel alacsonyabbakra is soványat ír ki ennyi súllyal. egyszóval nem, nyugi. ne akarj anorexiás lenni:)
2013. ápr. 19. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
pszichiáter. egyébként vagy egós majom vagy, vagy testképzavaros.
2013. ápr. 19. 23:29
 9/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok se egós se testkép zavaros.Csak olyan fiús alkatom van kicsit hájas és az osztálytársaim meg lányosak alacsonyak és véknyak (a többsége..) engem csak ez zavar.
2013. ápr. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!