Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem hatásos az edzés, ha...

Nem hatásos az edzés, ha alacsony a pulzusom?

Figyelt kérdés

2 vérnyomáscsökkentőt szedek, a pulzusom nyugalmi állapotban 45-50 között van.

Konditeremben futás közben sem megy 70 fölé, ami ugyebár a nyugalmi normális alsó határa... Pedig akkor már nagyon hajtom magam.

De vajon így is hatásos, alacsony pulzussal?

(táplálkozásarcművész hanyagolj!)

2013. ápr. 18. 19:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Az izom így is dolgozik. Az ideális pulzustartomány meg az edzettségtől és a kortól is függ. Ha érzed, hogy dolgoztál, és az izmaid is érzed, akkor biztos, hogy hatásos volt az edzés.

Itt tudod csekkolni a pulzustartományt:

[link]

De ezeket csak tájékoztató jellegűnek kell tekinteni, mert függ a edzettségtől és a kortól is.

Amúgy meg az ilyen edzőtermi gépeken lévő műszerek, pulzus mérők stb. nem biztos, hogy jól mérnek. Én is láttam már sok gépen sok igen "furcsa" adatot. Az csuklón viselhető pulzusmérő órákról nem tudok nyilatkozni még nem használtam.

2013. ápr. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!