Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alhasra szeretnék fogyni pár...

Alhasra szeretnék fogyni pár héten belül. De hogy? (többi lent)

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 48 kg. Semmi kép nem akarok fogyni így is pálcika vagyok. Egyedül a hasammal van a baj. Az alhasam eléggé nagy. Már felül is. Fel szedtem pár kilót ami mind a hasamra ment sajnos. Felüléssel semmire nem megyek azt mondták, mert az inkább felül szálkásít. Alul meg lábemeléssel kell de az végképp nem megy nagyon rossz. Légyszíves mondjatok pár tippet hogyan tudnám hamar az alhasamat is ledolgozni szép karcsúvá? És olyat aminek a hatása már pár hét után látszik. Köszönöm.

2013. ápr. 18. 18:17
 1/4 anonim válasza:
Nincsen helyi zsírégetés. Valamennyi kalóriát elégetsz, valamennyit beviszel, ha bevitel-felhasznált negatív eredményt ad, zsírt vagy izmot égetsz. Csinálhatsz felüléseket és lehet, hogy combból fogysz. Az egyetlen, amiben segít, hogy feszesebb izmok miatt jobban nézhet ki külsőre a hasad, de nem célzottan onnan fog zsírt égetni. Szerintem futás, úszás vagy biciklizés a megoldás, mellette folytathatod a hasizmot is, esetleg konditeremben edzhetnél. Találj ki egy jó és betartható étrendet, egy kilónál többet ne fogyj hetente.
2013. ápr. 18. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Most kezdtem el napi 10 km-t biciklizni van nap mikor kimarad mert tanulok is de kb hetente minimum 4 nap 10 km biciklizés meg lesz az is sokat segít?

Az a baj hogy állandóan rám tör az éhség ha ettem utána is rá 1 órára már éhes vagyok ha nem előbb most próbálom magam visszafogni és olyankor csak gyümölcsöt enni. Emiatt híztam így fel ebben biztos vagyok, de nem tudom kibírni állandóan éhes vagyok. Erre van valami ötlet, hogy elmúljon? Valami oylan táplálkozási módszer ami ezt megszünteti?

2013. ápr. 18. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeség, de gyorsan, vagy lassan eszel? Én azt vettem észre, hogy ha hamar megeszem azt a tányér akármit akkor kb másfél óra múlva már éhes vagyok. De ha kb 20 perc, fél óráig elmaszatolok vele akkor akár 4 óra hosszát is kibirok két evés között. De ha sok vizet iszok, az is eltelít.
2013. ápr. 18. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Elég gyorsan eszek :DDDD De már régóta így van de megpróbálom :D
2013. ápr. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!