Ehetek zsömlét és joghurtot reggelire?
Figyelt kérdés
diétázok , és nem tudom hogy zsömlét meg joghurtot szabad e fogyasztanom .. a joghurt 148kcal (8,4% zsírral)
18/L
2013. ápr. 18. 08:18
2/9 A kérdező kommentje:
és bagett kifli? :S
2013. ápr. 18. 08:23
5/9 anonim válasza:
Ilyen kajákkal további hízást érhetsz el, semmi hasznos tápanyaghoz nem juttatod a szervezetedet, de zsírként raktározódó cukorhoz (keményítőhöz) igen. A joghurt hatékonyan rásegít erre.
Köze nincs ennek az étkezésnek a zöldségekhez, a húsfélékhez. Ennyi az alapvető probléma.
6/9 anonim válasza:
Azt mondjátok meg szegénynek, hogy milyen egy egészséges reggeli. Én teljes kiőrlésű zsömlét szoktam enni túróval és zöldségekkel.
7/9 anonim válasza:
egészséges reggeli: tojás + szalonna például valami zöldséggel
8/9 anonim válasza:
Joghurtot ehetsz, de natúr legyen!(ezt ízesítheted, fahéj+kis édesítő, 90 kcal). Zsömle helyett egyél teljes kiörlésű kenyeret, zabkását, műzlit...
9/9 anonim válasza:
Igen, állati táplálék de nem borjútáp (tej), és alacsony keményítő tartalmú zöldségek.
A zsömle az ugye egy nagy keményítő tartalmú növény (búza) lisztjéből készül, a joghurt pedig tej (borjútáp).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!