165cm és 71kg néhány tipp?
Hasonló paraméterekkel kezdtem én is fogyókúrázni 58ra akartam menni de aztán -6 kiló után már megelégedtem magammal :D
Először is egyik napról a másikra válts, sose mond azt, hogy majd holnap. Nekem ez vált be:
Naponta kb 6x ettem, attól függ mikor keltem, 3 óránként ettem valamit. Kis tányért használtam mert az becsapja a szemed és nem szedsz annyit :P
Elkezdtem futni, igaz először 3 perc után levegőt kapkodva rogytam össze, de hamar bele lehet jönni, pár hét után már 15 percig kocogtam 1 megállással, aztán 20 perc folyamatban. Ha tudsz vegyél pulzus mérőt és figyeld a pulzusod, hogy ne szökjön az egekbe, mert az nem tesz jót. Most éppen spinningre járok, nekem nagyon tetszik, de tervezek még úszást és zumbát is ha megengedi a pénztárcám. Szval amikor fogyóztam 20 percet futottam reggel vagy este vagy mindkétszer és után még egy fél órát pilateseztem vagy akármit tornáztam. Naponta másfél liter vizet ittam kb, sajnos általában nem érzek szomjúságot pedig az fontos.
Egy minta étrend:
R: 2sz tk kenyér sonkával
T: joghurt/ gyümölcsök / zöldségek/ műzliszelet/ magvak
E: sült hús zöldségekkel vagy rizzsel
U: joghurt/ gyümölcsök / zöldségek/ műzliszelet /néha 2 sz jóreggelt
V: 2 tojás zöldséggel/ zabkása/ ebéd maradék/ túró
ha ez 6körül volt de csak éjfélkor vagy azután mentem aludni 8ko még ettem valamit ezekből választva.
Nekem így egy héten fél-1 kiló lement és tippre mindenki jóval többet mondott mint amennyit valójában fogytam. Remélem neked is beválik (ha kipróbálod) Számoltam a kalóriákat napi max 1500ra jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!