Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek belefáradni ebbe az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek belefáradni ebbe az egészbe, néhány tipp?

Figyelt kérdés

konkrétan az ismerkedésbe, sosem voltam egy nagy kezdeményező bajnok, fiu léttemre, de erőt vettem magamon és lépéseket tettem. Kezdetben nagy izgalom, de aztán elmult, néha előjön még, de teszek érte. Azonban nagyon sok közömbösségbe botlok, 1-1 utazás alatt történt beszélgetések után is, Ha legközelebb össze is futok a lánnyal mégcsak köszönésre sem hajlandó, (valamilyen szinten talán érthető, és lehet csak én szeretném hogy) Nem vagyok egy triviális társasági ember, néha ugy érzem magam, szokatlan az adott társalgás, társasági élet, járatlan vagyok, de ez csak azért lehet mert nem szoktam hozzá (anya ilyen nálunk). Kezdek belefáradni ebbe az egész leszólongatósdiba, beszélgetősdbe, talán egó talán nem tudom, de néha részemről azt érzem erőltett az egész. Most mondjátok meg:)

az élet más területein nem ismerek lehetetlent, amit kitűzök elérek, de nők terén....nincs meg ez a "bátorság".

"Vagy csak nem találkoztam még Vele.."

2013. febr. 4. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Dave atya segít a helyzet.
2013. febr. 4. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Rengetegen küzdenek ezzel a gonddal.

Én a helyedben nem utcán ismerkednék, hanem mondjuk baráti/ismerősi társaságban. Az idegenek leszólítása nagyon sok elutasítást szül.

Én se nagyon mentem bele ilyenbe még akkor sem, ha tetszett a pasi. Az okom megvan rá miért, de ezt velük nem szoktam közölni. Inkább menekülök az ilyen szitukból.

22l

2013. febr. 4. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen és tisztában vagyok vele hogy ez nem feltétlen ellenem irányul, de csak tudjátok az ember vágyik dolgokra és olyankor hajlamos magára venni...

De pl minap együtt utaztam egy lánnyal és fiuval a fiu elkezdett beszélgetni a lánnyal, az a nagykönyv szerinti normális srác volt, mosoly stb, és látszott hogy a lánynak is bejön, én meg mellettük (figyeltem) a guta megütött:) Ilyenkor olyan másnak érzem magam. Mondjuk eleve másnak érzem magam mint az átlag. (ezt mondták már az előző barátnőim is anno(nem sok volt) (nem beképzeltség értelembe!!! )

2013. febr. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!