Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Menni fog a dolog így? Néhány...

Menni fog a dolog így? Néhány tipp, tanács?

Figyelt kérdés

18/f vagyok,még szűz.Barátnőmmel egy ideje már együtt vagyunk,ő úgy tudja,hogy már volt dolgom lánnyal.(cikinek tartottam elmondatni,hogy még szűz vagyok így sajnos hazudtam).Ő már nem szűz,volt egy hosszabb kapcsolata így gondolom tapasztalt a dolgokban.Szeretném kielégíteni úgy,hogy elégedett legyen velem és ne vegye észre,hogy nekem ez az első alkalom.Nos,nem rendelkezem valami nagy szerszámmal,túl sokáig sem bírom szerintem,a makkom valami miatt rettentően érzékeny(fáj ha kézzel érek hozzá),mennyiben fog ez gátolni? ha már "benne leszek" a lányban akkor az fájhat nekem emiatt?

Hálás lennék pár tanácsért,előre is köszönöm az értelmes válaszokat...

2012. aug. 3. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom félredugni nem akarsz, hogy szerezz egy kis tapasztalatot. Nem igazán értem, hogy gondoltad, hogy nem fogja észrevenni az amatőrködést. Mivel az első alkalommal senki nem profi. De még a másodiknál sem....
2012. aug. 3. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Huh, úgy mindent összevetve. Mielőtt vele találkozol, és tudod h meg fog történni, otthon egyszer gondoskodj magadról. Rem érted. Másodszor, sztem valld be neki, és így nem lesz se túl nagy elvárása, és jó tudattal lesz, hogy első neked. Másodszor, hogy ne fájjon neked, sok síkosító. És végül, hogy neki is jó legyen, előtte fél órán át kényeztesd..
2012. aug. 3. 14:33
 3/8 anonim válasza:
100%
Miért nem mondtad el neki, hogy még szűz vagy, mit szégyellsz rajta? Én a helyedben, na jó, nem örülnék, de nem is szégyellném. 18 évesen még nem vagy felnőtt férfi, iskolába jársz, semmi sincs abban, hogy bevallod, még nem volt dolog nővel. ha már a kapcsolatotok legelején nem vagy őszinte, hogy fog alakulni a többi...? Ezen gondolkozz, mondd meg neki, hogy még szűz vagy, nem hinném hogy elítél emiatt, végtére is mindenkinek kell egy első... Talán még hasznodra is válna, ha elmondanád neki, mert egy rakat idegen helyett a barátnőd adhat neked tanácsot:) Az őszinteség nem bűn, legalábbis szerintem, és az igazmondás se. Nyugodtan mondj el neki mindent magadról, hogy miért mondtad, hogy már nem vagy szűz, tedd fel neki a kérdéseidet, nem hinném, hogy ezért kasztrálás a büntetésed :)
2012. aug. 3. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:

1. alkalommal új nővel sokan bénáznak. 18 évesen, még ha volt is már nője valakinek, azért nem olyan tapasztalt.

Egyébként, ha valaki szeret valakit, akkor nem baj, ha még nem volt előtte nővel.

2012. aug. 3. 14:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Esetleg milyen pózokat ajánlotok? és vannak esetleg olyan "trükkök" amivel késleltetni lehet azt,hogy hamar eldurranjak? Konkrétan hogyan kényeztessem?(nekem is van pár ötletem,de pár konkrét példának jobban örülnék)
2012. aug. 3. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Csókolgasd hosszan végig, előtte egy üveg pezsi, aztán vesd be a nyelv, és ujjtudásod
2012. aug. 3. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
H ne pukkanj el hamar, néha hagyd egy picit abba, de olyankor is őt kényeztesd. De hidd el, ha elmennél, akk sincs gond. Kis idő múlva 2ik menet jöhet is
2012. aug. 3. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég ciki lesz bevallani, hogy még szűz vagy és ráadásul még hazudtál is. Azt kéne csinálnod, hogy keresel egy olyan nőt, aki pénzért csinálja. Vannak ilyen klubok. Néhány ezresed fogja bánni, de legalább férfi maradsz a barátnőd szemében.
2012. aug. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!