Menni fog a dolog így? Néhány tipp, tanács?
18/f vagyok,még szűz.Barátnőmmel egy ideje már együtt vagyunk,ő úgy tudja,hogy már volt dolgom lánnyal.(cikinek tartottam elmondatni,hogy még szűz vagyok így sajnos hazudtam).Ő már nem szűz,volt egy hosszabb kapcsolata így gondolom tapasztalt a dolgokban.Szeretném kielégíteni úgy,hogy elégedett legyen velem és ne vegye észre,hogy nekem ez az első alkalom.Nos,nem rendelkezem valami nagy szerszámmal,túl sokáig sem bírom szerintem,a makkom valami miatt rettentően érzékeny(fáj ha kézzel érek hozzá),mennyiben fog ez gátolni? ha már "benne leszek" a lányban akkor az fájhat nekem emiatt?
Hálás lennék pár tanácsért,előre is köszönöm az értelmes válaszokat...
1. alkalommal új nővel sokan bénáznak. 18 évesen, még ha volt is már nője valakinek, azért nem olyan tapasztalt.
Egyébként, ha valaki szeret valakit, akkor nem baj, ha még nem volt előtte nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!