156 cm vagy és 56 kg. Soknak számít?
Az első és legfontosabb: AKARAT. Ha ez nincs meg, akkor nem lesz javulás. Amúgy az attól függ. Mennyi a zsírod?
Foglald le magad, ne vegyél annyi ételt... Akarni kell. Ha ez megvan, akkor jöhet a többi teendő.
Igen tudom! És rosszul is érzem magam emiatt, főleg azért, mert nem bírom így magam elviselni. Volt egy kb 2 hónapos mérésem akkor: derék:64 cm, csípő:94,jobb comb:54, bal comb:53,4.
most: derék:70, csípő:92,jobb comb:55,bal comb:54
idefigyelj kislány
1 nem tűnsz kövérnek
2. sok tanulás órán való részvétel valamint a fejlődés eleve sok energiát emészt fel + a stressz is jön emellé
+ a sokáig való ébrenlét nincs mi csinálnod esetleg hévégente egy 2 óra tornát + futást beiktatni a napi rendedbe + hétköznaponként szállj le 1-2 buszmeállóval hamaabb és sétálj vagy szünetekben tornázz 10 perceket hidd el a legkisebb is számít:)
* a nincs mit csinálnod részt lérstd nem kell jelentősen módositanod az életviteleden
persze sok gyümölcs zöldég hús tej és mindenféle élelmoiszer bevitele fontos +a bőséges REGGELI anélkül csak rosszn kedved lesz és levert leszel
156 cm-hez az 56 kg sok.
Én 159 cm vagyok és 48 kg, 54 kilósan nem éreztem jól magam a bőrömben, nem vehettem fel úgy valamit, hogy a hájacska a hasamon ne domborodott volna ki. Nekem a súlyzós és aerob edzés vált be.
A nincs rá idődre meg annyit, hogy 3 napot dolgozok, hajnali 3-kor kelek, két napot pedig az iskolában vagyok, mégis szakítok időt az edzésre (elhiheted elég fáradt vagyok). Csak arra nincs időd, amire nem akarsz szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!