Tudnátok ajánlani olyan diétát, ami rövid időintervallumra (max 3hétre) szól?
Hetente 5 x 1,5 órás edzést szeretném egy diétával kiegészíteni.
Még sosem fogyókúráztam.
20L
Minden addig tart amíg akarod.
Általánosságban, amik fogyás céllal rövid időszakot céloznak meg, azok a kamufogyókúrák, amik semmire sem jók.
"fogyókúrázni" ne is kezdj el, mert most 20 éves vagy, ez pedig egy végtelen kör lenne 50-60 éves korodig.
Tanuld meg mit kell enni, ne egyél sz.art mert hízol tőle. Ez tény, nem bonyolult, és következetesen igaz mindenkire - csak a szerencsésebbek lassabban, később híznak..
először szokja meg a tested a fokozatosan nehezülő rendszeres edzéseket,a rendszert,és amikor ez már adott,magától értetődő,utána érdemes az étrendet is rendbe rakni.
így kevesebb,fokozatosabb a megterhelés és a stressz.
ha zéró mozgásról váltsz heti 5x1.5 edzésekre,simán lesérülhetsz,és akkor ezt még meg akarod tetézni egy kimerítő sokkoló kalória csökkentéssel,amit a kamu diéták ajánlanak.
nem így működik.
8évig aktívan sportoltam, abbahagytam egy éve, de azóta sem mellőzöm a sportot. Most kicsit többet edzek, lesérülni remélhetőleg nem fogok, az edzés sem fog stresszt okozni, mert örömömet lelem benne. A diétát mint írtam kiegészítésnek szeretném.
rövid időn belül szeretnék néhány kilótól megszabadulni, de az egészséges életmódot a továbbiakban is szeretném fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!