Ti nem unjátok a lassú fogyást?
Egészségesen eszek, mozgok is, de nem koplalok. Havi 2 kilónál nem megy le több. Mivel elég nagy feleslegről indultam és karácsony tájékán elengedtem magam és visszaszedtem pár kilót, nagyon lassan jön a változás. Eddig 16 kilót fogytam, de még egy 10 kiló hátra van, de egyre nehezebben mennek le a kilók. Annyira unom már. Szeretnék már végre jól kinézni, annyira reménykedtem, hogy idén nyáron már járhatok rövid szoknyákban, nadrágokban, harisnya nélkül, de ahogy elnézem a helyzetet, nem fogok. Addig még fogyok 2-3 kilót, ami édeskevés, alig látszik meg rajtam... Annyira unom már, úgy szeretnék hamar ledobni 10 kilót, de félek, hogy akkor azt nagyon könnyen visszaszedem, ha hozzászokik a szervezetem annyire kevés kajához. Ígysem eszem sokat, de ezt tudom tartani, de ahogy elengedem magam, felszedek jópár kilót( decemberben 5 kilót híztam...)
Ti nem unjátok még?
Mozogj többet!
Racionalizáld az étrended!
Ha tényleg még jó 10 kiló plusz van rajtad, akkor nem kellene ilyen lassan fogynod. A heti 1, havi 4 még bőven egészséges lenne.
Rajtam már nagyon kevés plusz van, 2-3 kiló. Ez már tényleg nagyon lassan megy le, heti 0,25-0,5 kg. Gyorsabban nem is mehetne.
Valóban idegesítő, de tartós fogyás csak így lesz belőle.
DE!37 kiló feleslegem van,ebből csak 8 ment le,január eleje óta.Nem bánnám,ha picit gyorsabban menne.Tudom,hogy nyárra nem lehetek 60 kiló,de azért reménykedtem abban hogy picit emberibb formám lesz.De még mindig nagyon kövér vagyok..
:( Ismerem egy srácot neki ugyanennyi idó alatt lement vagy 15 kg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!