Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha lenne rá esély igénybevenné...

Ha lenne rá esély igénybevennétek ezt a szolgáltatást?

Figyelt kérdés

Munkám során (személyi edző) a leggyakrabban használt kifogások az egészséges, diétás táplálkozásra legyen szó tömegnövelésről vagy zsírégetésről a következők:

Nincs ideje főzni, számolgatni miből mennyire van igénye (ch, zsírok, fehérje) a szervezetének, nem is ért hozzá, munkahelyen van, mit tudna ott enni, főleg 2-3 óránként és társai.

Vannak már olyan ételrendelési lehetőségek, ahol állítólag diétás étrendet lehet rendelni.

Ezen felbuzdulva jutott eszembe a következő:

Mi lenne, ha lenne egy olyan szolgáltatás, ami ezen az elven alapul (egészséges ételek kiszállítással is), viszont még inkább személyre lenne szabva.

Tehát igénybe lehetne venni mindenkinek egy személyi edzőt távoktatás keretein belül (aminek lényege leginkább a táplálkozáson van, de kapna személyre szabott edzési tanácsokat is, csak nem állna ott mellette az edző amikor sportol), az egyéni szükségletek alapján (és a lehetőségeihez-idő, munka, anyagiak stb mérten) összeállítanának neki egy étrendet kiszámolva a napi táplálékbevitelt ami a saját életmódjához és testösszetételéhez/céljához alkalmazkodik és most jönne az amiről eddig nem hallottam, h lenne: a szükséges és megengedett alapanyagokból össze is lenne állítva neki egy napi étkezés, tehát nem kéne bíbelődnie az ételek mérésével, vásárlásával, elkészítésével stb, hanem neki személyre szabottan ezt el is készítenék és kiszállítanák kiadagolva napi 5-6x-i étkezésre.

Tehát a kérdés kedves sportolók, diétázók, tömegnövelők, háztartásbeliek, elfoglalt dolgozók, fiatalok, idősek, soványak, teltebbek, kisebb izomzatúak, hölgyek és urak: igénybe vennétek ezt a szolgáltatást ha viszonylag elérhető áron lehetőségetek lenne rá?

Ezen felül kérdéseitekkel bármikor fordulhatnátok telefonon, illetve facebookon egy erre kialakított oldalon az edzőtökhöz.

2013. ápr. 14. 11:19
 1/7 poiu ***** válasza:
Én nem, de az ötlet nagyon jó. Talán érdemes lenne feltételnek szabni, hogy lásd a klienst, mielőtt kialakítod a diétát, és hogy lásd később is, mondjuk félévente. Ezzel jobban meg tudnád alapozni az étrendet, meg talán kicsivel több pénz is bejönne.
2013. ápr. 14. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:

"kiszállítanák kiadagolva napi 5-6x-i étkezésre"

Nem.

Nem tudnád olyan olcsón kínálni a szolgáltatásod, hogy megérje élni vele.

Egy átlagember maximum ebédet rendel magának. A többire nincs keret.

Személyre szabott étrendkészítési szolgáltatás (akár pontos, márkanévvel feltüntetett bevásárlólistával együtt) pedig már jelenleg is létezik.

2013. ápr. 14. 15:49
 3/7 anonim válasza:

szerintem van rá kereslet, az ár lenne meghatározó szempont, ez szelektálná a célközönséget. akinek be kell osztani hónapról hónapra a pénzt, az nyilván nem engedhetné meg magának (vagy csak részben), de nem kevesen vannak, akiknek nem okozna gondot az a napi teszem azt 3000Ft kifizetése. persze ha a fővárosról beszélünk, mert vidéken esélytelen egy ilyen, kicsi a vásárlóerő.

egyébként ha lenne hasonló ötletem (ami nem tűnik rossznak, gyakorlatban derülne ki, működőképes-e) én biztos nem osztanám meg itt a nagyközönség előtt, mert netán fülébe jut egy olyan embernek, akinek pénze is van és lehetőséget is lát benne, szépen felfuttatja cégét, népszerű lesz a konditermekben, stb., aztán már nem biztos, hogy egyszerű lesz másodikként bekerülni a piacra (hacsak valaki már be nem előzött).

2013. ápr. 14. 16:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért nem árt felkutatni a keresletet meg közvéleménykutatást végezi mielőtt az ember belevág:) Ez is egy módja.A háttér nálunk is megvan hozzá meg minden ami kell, ha valaki beelőzne, nos tegye nyugodtan, legalább ő teszteli élesben mennyire válik be:) Elférni meg elfér a piacon több ilyen is, ha beválik, mint ahogy van sima diétás házhozszállításból is többféle-mindegyik működőképes.Ha mégse válik be, em én bukok rajta:))

Na meg vannak még ötletek, amiket nem írtam le ezzel kapcsolatban ;)

2013. ápr. 14. 18:03
 5/7 anonim válasza:

Reggel szokták kiszállítani az aznapi összes ételt. Nem 3 óránként szaladgál a futár.

Személyi edző távoktatással. Hát ha be kellene magam mutatni, pláne hogy mennyi fölösleg van rajtam nem szívesen tenném. Inkább csak megrendelném az ételt, ami mellett mint szórólap ott lehetne benne egy választható light-os , vagy kemény edzésprogram, hetente változtatva.

Ez mindeni megkapná a (könnyebbet), és a fenti szolgáltatást leírva, aki szigorúbbra, vagy kemény edzésre vágyik az megtalálna a szórólap által.

2013. ápr. 14. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy 3 óránként szállítgatnák az ételt, persze:) Lehet félreérthető.Egyben kapná meg reggel csak kiporciózva 6 adagra.Minden mást a kliensek igényeihez igazítanánk.Ez a lényege:)
2013. ápr. 14. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy működne mintha lenne egy személyi edzős aki segít, tanácsot ad, de nem kell megmutatni magad ha nem akarod terészetesen.Nekem, mint edzőnek elmondanád/leírnád a céljaidat, a testsúlyodat, életkorodat, életviteledet, anyagi és egyéb lehetőségidet stb és kiszámolnánk mennyi fehérje/ch/zsír az amire szükséged van a súlycsökkentéshez/tömegnöveléshez, vagyis a célod eléréséhez.A megfelelő alapanyagokból el is készítenénk a napi változatos ételeidet, persze lenne több lehetőség is, hogy az igényeidnek/célodnak megfelelő étrendből válassz mit szeretnél.
2013. ápr. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!