Okoska:) kérdése:
Le szeretnék fogyni, csak nem tudok magamtól össze állítani egy edzéstervet. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha valaki megmondaná hogy hétfőn 20 fekvőtámasz kedden 10 perc futás szerdán gyors lassú futás percenként váltakozva és így tovább.. Azt igazán megköszönném! Ha valaki leírná hogy mit mikor mennyit csináljak akkor talán az motiválna. Ráadásul én nem tudok egy normális edzéstervet összeállítani ami jó lenne. Szóval ha ajánlatok valamit azt igazán megköszönöm!
+ ha van valakinek bevált edzésterve akkor azt is elküldhetné, vagy ha valaki tud egy olyan oldalt ami ezzel foglalkozik és belinkelné annak hálás lennék!160 cm 62 kg 15éves lány
2013. ápr. 13. 22:58
1/5 anonim válasza:
Ha zsírt szeretnél leadni, akkor kocogj nap 30-40 percet. Ha nem megy, akkor gyors tempójú séta. Ételekben kerüld az édességeket, cukros dolgokat, és ami lisztből készül. A húsokat roston sütve kéne enni, sok párolt zöldség, alacsony kalóriatartalmú gyümölcsök, pl. eper, ribizli, narancs, stb. Kicsit nézz utána a dolgoknak, de a te korodban ha ezeket így el kezded csinálni, az elég lesz.
2/5 anonim válasza:
szia. nekem az vált be hogy napi 2-3liter víz az mindenképp viszont emellett én mindent ettem szóval nem diétáztam viszont mindenből keveset.. pl kenyér max 1szelet,vagy éppen olyat főztek itthon amit nem ehetek azt is ettem csak nagyon kicsi adagot..de reggel edzessel inditom a napot, mindenből min.50 tehát: gugolás, kitörés, láb emelés, popsira edzés, hasizom gyakorlatok legalább 2-3féle,stb:) este meg 10-20perc kocogás ha nincs kedvem akkor ugyanez a torna esetleg jóga. én ezzel heti 2kilot biztos fogytam amúgy sem voltam túlsúlyos de most h erre rászoktam sokat formásodtam főleg comb és fenék téren. sok gugolást kell csinálni mélyre gugolni kissebb súllyal szerintem nagyon hasznos!!!:) sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat! kipróbálom amiket leírtál. háátha :)
2013. ápr. 14. 15:31
4/5 anonim válasza:
szia:) vannak youtube-on olyan videók hogy "fitness routine" én egy tök vékony lány rutinja alapján kezdtem el dolgozni és használt! szóval ezt írd be és keresgélj a "15-17 éves guruk között:)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.! Azóta már elkezdtem Enikőnek a videóit csinálni itt : tornavideo.hu ! És azóta már 3 kg-t fogytam! Szóval én csak ajánlani tudom! :)
2013. máj. 8. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!