Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok zöldséget és gyümölcsöt...

Sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, mégis óránként éhes leszek. Mit tehetnék? Nem akarom feladni a kúrát

Figyelt kérdés

2013. ápr. 12. 15:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, első soraid a paleóról eléggé lázálmok. Senkinek sem lesz baja egy kis rizstől, na most szerinted pont egy egészségesen táplálkozó embernek igen?

Vicccejjj méééég! :)

A másik részhez, oké te egyél olcsó szemét szénhidrátot, szíved joga :D

Azért amíg a lakosság 2/3-a túlsúlyos, addig jöjjön már valaki aki elküld a francba. Mondjuk a 2/3-ból AKÁRKI.

2013. ápr. 13. 21:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Táplálkozás harcművész-Te paleós vagy, te olcsó, szemát, sza.rnak tekinted az ételt(kenyér, rizs, krumpli, tészta, tejtermék)

Én azt az ételt tekintem nem ételnek, ami szerintem nem egészséges-pl kóla, sok cukros péksütik, keksz stb.

Ha valaki ilyeneket eszik, és ő kérdezne meg engem és én elmondanám a saját vélményem, akkor ő ugatna le, hogy rosszul gondolom. Szóval mindenkinek a saját döntése.

Így van, olcsó is, mert azért az emberek nézik, hogy mi mennyibe kerül, és sajnos a többsége a sok cukros, zsíros ételt eszi. Én szeretem a húst, halat, tojást is, de mellé eszek barnakenyeret, ebédre rizst vagy krumplit is. Most annak semmi értelme nem lenne ha bevágnék 3kg almát és még akkor is éhes lennék.

2013. ápr. 13. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!