Sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, mégis óránként éhes leszek. Mit tehetnék? Nem akarom feladni a kúrát
Utolsó, első soraid a paleóról eléggé lázálmok. Senkinek sem lesz baja egy kis rizstől, na most szerinted pont egy egészségesen táplálkozó embernek igen?
Vicccejjj méééég! :)
A másik részhez, oké te egyél olcsó szemét szénhidrátot, szíved joga :D
Azért amíg a lakosság 2/3-a túlsúlyos, addig jöjjön már valaki aki elküld a francba. Mondjuk a 2/3-ból AKÁRKI.
Táplálkozás harcművész-Te paleós vagy, te olcsó, szemát, sza.rnak tekinted az ételt(kenyér, rizs, krumpli, tészta, tejtermék)
Én azt az ételt tekintem nem ételnek, ami szerintem nem egészséges-pl kóla, sok cukros péksütik, keksz stb.
Ha valaki ilyeneket eszik, és ő kérdezne meg engem és én elmondanám a saját vélményem, akkor ő ugatna le, hogy rosszul gondolom. Szóval mindenkinek a saját döntése.
Így van, olcsó is, mert azért az emberek nézik, hogy mi mennyibe kerül, és sajnos a többsége a sok cukros, zsíros ételt eszi. Én szeretem a húst, halat, tojást is, de mellé eszek barnakenyeret, ebédre rizst vagy krumplit is. Most annak semmi értelme nem lenne ha bevágnék 3kg almát és még akkor is éhes lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!