Az anorexiások tényleg egy idő után már egy falatot sem esznek?
Szia, én túlestem az anorexián, hetekig semmit nem ettem, nem éreztem éhségérzetet, és utáltam a kaját, amikor már nagyon szédültem vhogy nagy nehezen egy fél paradicsomot bekajáltam, aztán fokozatosan növeltem a kaja adagot, és magamtól rendbe jöttem.
Anorexia nervosa- kóros étvágytalanság, a nevében is benne van, hogy nem kívánják az ilyen betegek a kaját.
Elég könnyű egy durva diéta miatt belecsúszni az anorexiába, szóval csak óvatosan.
Én is anorexiás voltam, még ma sem vagyok teljesen gyógyult. Nekem úgy kezdődött, hogy először csak a zsíros, hizlaló ételeket, édességeket nem ettem meg, aztán egyre kevesebbet. Később már csak gyümölcsöt, zöldséget ettem és vizet ittam. Utána pedig már semmit.
Amúgy szerintem az nem igaz, hogy az anorexiások étvágytalanok lennének, én nagyon is kívántam volna a kaját, néha annyira jólesett volna bekapni egy kocka csokit... De bebeszéltem magamnak, hogy undorító, és a végén már olyannyira elhittem, hogy rendesen hányingerem lett a kajától.
Tényleg vigyázzatok ezzel, ha nincs nagyon nagy súlyfelesleged, ne kezdj diétázni!! Én sem hittem volna soha, hogy anorexiás lehetek... De higgyétek el, bárki lehet, és belecsúszni könnyű, kilábalni belőle viszont iszonyat nehéz!
Én 4 és fél éve nem gyógyultam meg, pedig szeretnék :S
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!