MIt tegyek hogy ne egyek egész nap? és hogy a régi alakom vissza kapjam? :S
Figyelt kérdés
Borzasztoan sokat eszek, szinte egész nap csak zabálok, ezeket az agyon finomitott agyon cukrozott sza*okat:S már elegem van,fizikai fájdalom megállnom hogy ne egyek :( 156 cm vagyok és 54 kg , nem vagyok sulyosan elhízva ,de tudom ha így folytatom tovább kövér leszek :S mit tehetnék hogy megálljam ezt a zabálást? :( segítsetek :(:(2009. szept. 21. 09:47
11/11 anonim válasza:
Én el is híztam.Nasizni egészségeset is lehet(zöldség gyümölcs).Zabálás helyett egyél rendesen,ne hagyd ki a főétkezéseket,tízórai és uzsi lehet egy kis csoki,de az igazi csoki legyen,és tényleg kicsi,MOzogj sokat,és este nasizz salátát ha nagyon muszály.Én most a nagyzabálások eredményét próbálom leadni,és igen döcögős.Ja ,ha már egy számmal nagyobb naci kell akkor jöhet a diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!