Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító a sörhas?

Csak szerintem undorító a sörhas?

Figyelt kérdés

Csak szerintem visszataszító? Az ilyen has: [link]

Csak mert néhány ember erre büszke..

2013. ápr. 3. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szobatársam néz ki így, reggelente mindig arra ébredek hogy vakarja. Tényleg undorító.
2013. ápr. 3. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Erre mondaná az egyik kollégám: nem a hordó mérete a lényeg, hanem a csapé, ami alatta van :)

Amúgy emberek vagyunk és szerencsére nem vagyunk egyformák. Kinek ez, kinek az az undorító, ettől még nem kell elítélni a másikat (nincs sörhasam, átlagos testalkatú vagyok).

2013. ápr. 3. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen az, szerintem is. És sajnos sokan büszkék rá, már túlzottan is. A férjemnek 6 évig nem volt sörhasa, szép lapos hasa volt. Sajnos már 1-2 éve elszaladt vele a ló, mindig azt mondja, hogy ez az ő "tekintélye". Nagyon büszke rá és sajnos szereti is. Ami számomra a legrosszabb, amikor mások előtt is úgy beszél az ő kicsi hasáról, mintha tényleg valami nagy érdem lenne.

De hát hozzá kell szokni, egy has még nem szakító ok.

2013. ápr. 3. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen egy kapcsolatba tényleg nem kizáró ok nem is azért kérdeztem, csak mert néhány ember büszke arra hogy sörhasa van:)
2013. ápr. 4. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:
A párodnak mennyire van sörhasa? :)
2013. ápr. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!