Hogy vehető rá egy nő a fogyásra úgy hogy meg ne sértődjön? Csak nők véleménye érdekel!
Megismerkedésünk óta felszedett 10-15 kilót, pontosan nem tudom mert nem hajlandó mérlegre állni. Eddigi eredmények:
-célozgatás, sértődés
-megbeszélés után kezdés, sértődés
-torna futás stb, elutasítva, sértődés
-diéta: utál minden egészségesnek mondható dolgot, meg amúgy is azzal jön hogy alig eszik, de semmit nem mozog.
Ha lehet nem kritizálást kérek, meg hogy hagyjam ott, hanem segítség kell női szemmel.
Büszkélkedj vele,hogy te mennyi időt töltesz konditeremben.
Lehet hogy szarul fogja érezni magát,és ő is elmegy egyszer kétszer.
1. Szerintem ha ő nem akar változtatni magán, akkor mondhatsz te bármit, úgysem fogja meggondolni magát.
2. Max. annyival próbálkozhatsz még, mert látom, hogy már bevetettél egy-két dolgot, hogy azt mondod neki, hogy aggódsz az egészségéért, hiszen azt mindenki tudja, hogy az elhízás sok betegség okozója. Kérdezd meg, hogy nem akar veled sokáig egészségesen élni?
Kis pszichológia: az embereket, ahogy a barátnődet is nem te érdekled, hanem csakis saját maga. Ha felháborodnál ezen, akkor is el kell fogadnod, mert ez tény. A barátnőd is, ahogy a legtöbb ember csakis azzal foglalkozik, amit ő akar. Olyan ez, mint a horgászat.
Nem sok értelme lenne olyasmit aggatni a horogra amit te szeretsz, mondjuk csokit, vagy egy üveg sört. Halat fogni kukaccal lehet. A figyelmét csak akkor tarthatod fogva, ha arról beszélsz, hogy neki mi kell és megmutatod neki hogyan juthat hozzá. Ezt viszont neked kell kitalálnod, mert te ismered őt.
Miután összejöttük a párommal és is felszedtem úgy 15 kilót. Ma már én sem értem hogy. Az az igazság, hogy hiába utalgatott nekem bárki, ő, szülők, barátnők, ismerősök, isertlenek, csakis akkor határoztam el, hogy lefogyok, amikor nekem igazán bekattant, hogy ez így nem oké. Addig vígasztaltam magam hülyeségekkel, aztán egyszer, mint derült égből villámcsapás, jött a felsimerés, hogy ez így nem mehet tovább.
De, bevallom, a csúcsformám eléréséhez a legnagyobb motiváció a közelgő esküvőm volt. Nem akartam kövérem férjhez menni. Nincs tervben ilyesmi?
Köszönöm szépen a sok választ!
Esküvő még nem volt, tehát ez lehet egy kiinduló pont, de ahogy levettem a mondandótokból, nem túl sokat tehetek ha nem magától jut elhatározásra. A gond hogy tudja hogy túlsúlyos, nem is tetszik neki, de mikor arról van szó hogy tenni kéne ellene, mindig viszakozik. Gondolom ez hasonló mint a dohányzás....
Bárki tud még ötletekkel szolgálni, nyugodtan tegye meg! Biztosan elolvasom.
a nők hisztis p*csák, sosem tudják, hogy mit akarnak!
tudom, én is nő vagyok :D
a pasik mindig félnek a veszekedéstől és attól, hogy mire mit fog válaszolni a nő, ha olyan a téma... sokszor ezért hazudnak a pasik, hogy elkerüljenek egy veszekedést.
ha ennyire nem képes megemelni a kényelmes s*ggét, akkor tedd féltékennyé, rakjál ki háttérképnek szép vékony lányokat... lehet besértődik és ordítozni fog, de belül tudni fogja, hogy neki is így kéne kinéznie és lehet hogy akkor jön az a bizonyos fejbevágós dolog, amitől majd végre nekiáll a fogyókúrának. egyébként meg nem ártana, hogy ha a tutujgatás helyett inkább leszarnád picit, tudja már hogy nem körülötte forog a világ. néha kell a nőknek, hogy a szőnyeg alá legyenek söpörve a férfi szemében! hidd el, hogy utána sokkal normálisabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!