Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vehető rá egy nő a...

Hogy vehető rá egy nő a fogyásra úgy hogy meg ne sértődjön? Csak nők véleménye érdekel!

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk óta felszedett 10-15 kilót, pontosan nem tudom mert nem hajlandó mérlegre állni. Eddigi eredmények:

-célozgatás, sértődés

-megbeszélés után kezdés, sértődés

-torna futás stb, elutasítva, sértődés

-diéta: utál minden egészségesnek mondható dolgot, meg amúgy is azzal jön hogy alig eszik, de semmit nem mozog.

Ha lehet nem kritizálást kérek, meg hogy hagyjam ott, hanem segítség kell női szemmel.

2013. ápr. 3. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos, nálam egyetlen dolog vált be, hogy elhagyott.. Azóta meglehetősen sokat fogytam.. egyesek szerint átestem a ló túloldalára.. Pokoli azzal a tudattal élni, hogy nem voltam neki elég jó, mert egy kicsit meghíztam.. pedig akkor is az "egészséges" kategória alultáplált kategóriához közel eső részénél voltam..De ő akkor szeretett belém, amikor csont és bőr voltam és ezt is várta el.. Hát még túl is teljesítettem, de már kit érdekel.. Nah és, hogy letudtuk az önsajnáltatás részt, a tanácsom az, hogy semmmiképpen se úgy állítsd be a helyzetet, hogy azzal azt sugallod egyáltalán nem is tetszik neked..Próbáld valahogy úgy előadni, hogy közben biztosítod róla, hogy szereted és még mindig jól néz ki, de egy kicsit jobban figyeljen oda.. ha viszont már többször is elmondtad neki, akkor lehet ha mégegyszer elé állsz annyira megsértődik, hogy bekattan nála a "mostmár csak azért se"..Mi lenne, ha pl valahogy úgy adnád elő, mintha te akarnál egészséges életmódra térni.. Megkéred, hogy olyanokat főzzön, sportos programokat találsz ki, ami egyben szórakoztató.. Pl: "az egyik ismerősöm, meg a barátnője fallabdázni járnak, neked nincs kedved jönni? Tök jó kis közös program lenne kettesben.."..stb
2013. ápr. 3. 16:32
 2/10 minecodus válasza:

Büszkélkedj vele,hogy te mennyi időt töltesz konditeremben.

Lehet hogy szarul fogja érezni magát,és ő is elmegy egyszer kétszer.

2013. ápr. 3. 16:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretem kevésbé, csak mióta meghízott nem szívesen jön el sehova, és sexelni is kevesebb kedve van.
2013. ápr. 3. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:

1. Szerintem ha ő nem akar változtatni magán, akkor mondhatsz te bármit, úgysem fogja meggondolni magát.

2. Max. annyival próbálkozhatsz még, mert látom, hogy már bevetettél egy-két dolgot, hogy azt mondod neki, hogy aggódsz az egészségéért, hiszen azt mindenki tudja, hogy az elhízás sok betegség okozója. Kérdezd meg, hogy nem akar veled sokáig egészségesen élni?

2013. ápr. 3. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a célozgatásra is megsértődik, akkor ő is tudja, hogy nem jó úton halad, csak egyszerűen nem akar változtatni. Ha megismerkedésetek óta felszedett 10-15 kilót és a te véleményed ebben a kérdésben nem érdekli, akkor van min gondolkodni. Ez nem kritika, de jó tanács akart lenni.
2013. ápr. 3. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Kis pszichológia: az embereket, ahogy a barátnődet is nem te érdekled, hanem csakis saját maga. Ha felháborodnál ezen, akkor is el kell fogadnod, mert ez tény. A barátnőd is, ahogy a legtöbb ember csakis azzal foglalkozik, amit ő akar. Olyan ez, mint a horgászat.

Nem sok értelme lenne olyasmit aggatni a horogra amit te szeretsz, mondjuk csokit, vagy egy üveg sört. Halat fogni kukaccal lehet. A figyelmét csak akkor tarthatod fogva, ha arról beszélsz, hogy neki mi kell és megmutatod neki hogyan juthat hozzá. Ezt viszont neked kell kitalálnod, mert te ismered őt.

2013. ápr. 3. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Miután összejöttük a párommal és is felszedtem úgy 15 kilót. Ma már én sem értem hogy. Az az igazság, hogy hiába utalgatott nekem bárki, ő, szülők, barátnők, ismerősök, isertlenek, csakis akkor határoztam el, hogy lefogyok, amikor nekem igazán bekattant, hogy ez így nem oké. Addig vígasztaltam magam hülyeségekkel, aztán egyszer, mint derült égből villámcsapás, jött a felsimerés, hogy ez így nem mehet tovább.

De, bevallom, a csúcsformám eléréséhez a legnagyobb motiváció a közelgő esküvőm volt. Nem akartam kövérem férjhez menni. Nincs tervben ilyesmi?

2013. ápr. 3. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
No nem tudom, mert annak idején én is az exem mellett híztam meg, nem is kicsit, aztán évekig tartottam is azt a súlyt, pedig sokszor mondta, hogy ez így nem jó, kedvesen, türelmesen, észérvekkel, (ő amúgy nagyon sportos, és egészségesen él) de nem hallgattam rá... legtöbbször csak ígérgettem, néha megsértődtem, mikor már nagyon sokadszorra mondta. Aztán most szingliként (nem emiatt szakítottunk :D) kezdtem el fogyózni... eddig is tisztában voltam vele, hogy szükséges, és sokszor nekiálltam, de valahogy csak most jutottam el idáig. Lepd meg valami kis ajándékkal, legyen egy közös napotok, valami jó programmal, amit szeret, aztán este, mikor jó kedve van, üljetek le, és próbáld meg szépen, türelmesen elmagyarázni neki, hogy így is gyönyörű, de mennyivel szebb lehetne, ha leadná azt a pár kilót, könnyedebben mozogna, nem lennének gátlásai az ágyban, és milyen szép ruhákat tudnál venni neki, nem kéne feszengeni nadrág próbáláskor... mondd, hogy egyáltalán nincs semmi szégyellnivaló azon, hogy meghízott, nyugodtan álljon mérlegre, nem fogod leszólni, sem kinevetni. Mondd, hogy segítesz neki, eljártok együtt futni, úszni, kitaláltok egy étrendet, csupa egészséges és FINOM étellel, és majd milyen jó lesz, ha tud rendszeresen enni, sokkal jobban fogja magát érezni. Meg nézegess vele szexi fürdőrucikat nyárra, hátha motiválja. :) Esetleg még arról is beszélhetnél neki, hogy ha most nem kezdi el, akkor az idő múlásával egyre több felesleg lesz rajta, és amikor már eljön az a nap, hogy nem tud tükörbe nézni, akkor már sokkal-sokkal nehezebb lesz lefogyni...
2013. ápr. 4. 12:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Esküvő még nem volt, tehát ez lehet egy kiinduló pont, de ahogy levettem a mondandótokból, nem túl sokat tehetek ha nem magától jut elhatározásra. A gond hogy tudja hogy túlsúlyos, nem is tetszik neki, de mikor arról van szó hogy tenni kéne ellene, mindig viszakozik. Gondolom ez hasonló mint a dohányzás....

Bárki tud még ötletekkel szolgálni, nyugodtan tegye meg! Biztosan elolvasom.

2013. ápr. 4. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:

a nők hisztis p*csák, sosem tudják, hogy mit akarnak!

tudom, én is nő vagyok :D

a pasik mindig félnek a veszekedéstől és attól, hogy mire mit fog válaszolni a nő, ha olyan a téma... sokszor ezért hazudnak a pasik, hogy elkerüljenek egy veszekedést.

ha ennyire nem képes megemelni a kényelmes s*ggét, akkor tedd féltékennyé, rakjál ki háttérképnek szép vékony lányokat... lehet besértődik és ordítozni fog, de belül tudni fogja, hogy neki is így kéne kinéznie és lehet hogy akkor jön az a bizonyos fejbevágós dolog, amitől majd végre nekiáll a fogyókúrának. egyébként meg nem ártana, hogy ha a tutujgatás helyett inkább leszarnád picit, tudja már hogy nem körülötte forog a világ. néha kell a nőknek, hogy a szőnyeg alá legyenek söpörve a férfi szemében! hidd el, hogy utána sokkal normálisabb lesz!

2013. ápr. 6. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!