167 cm vagyok, es 68 kg, ha lefogyok 60 kg-ra, az latvanyos lesz? Kinek mi a velemenye/tapasztalata?
Persze, hogy látványos. Ha egészségesen étkezel (szénhidrátból keveset, fehérjéből többet, zöldség minden mennyiségben, gyümölcs módjával), 2-3 liter vizet legurítasz egy nap és aerob mozgást végzel heti 4-5-6 alkalommal (1 órás folyamatos tempós gyaloglás, biciklizés) és ezt heti 2-3 20-30 perces saját testsúlyos edzéssel/tornával kiegészíted, akkor látványos lesz. És jó értelemben, mert formás leszel és nem izomból épülsz le, hanem a zsírból faragsz le.
Elhatározás és rendszeresség kérdése.
Cukros, fehér lisztes dolgokat ne fogyassz, alkoholizálni se tanácsos.
Egyszer lefogytam mar 70rol 60 kgra, akkor latvanyos volt, de noi betegseg miatt mindet visszahiztam:( sajnos. Akkor havonta 5 kg ment le, mivel ettem rendesen, illetve sokat mozogtam...
Most gondoltam megint nekiallok, de nem tudom biztosan, hogy mennyire lesz a masodik probalkozas eredmenye latanyos.
Ne vicceljetek már...2 kilónál több fogyás máris látványos, ha az zsírból történik!!!! Ne azon parázz, hogy látványos lesz-e, kezdj el normálisan enni és rendszeresen mozogni.
Én 164cm vagyok, 60-ról lefogytam 55-re zsírból és baromi látványos a változás, pedig ez 'csak' 5 kiló. Nálad is látványos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!