Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen úgy támogatják a melegétkezést, hogy ott kell ebédelmi, és ezt kifizetik. Eddig melegétkezési jegyet kaptunk. Már egy ideje fogyókúrázom, és eddig magamnak főztem, olyasmiket, amik jók a fogyókúra alatt, párolt húst salival, főzelékte, stb. Le is adtam már 8 kg-t, még 10 -et szeretnék kb (most vagyok 72 kg) .Szóüval eddig erre költöttem a kapott kajajegyet, vásároltam belőle hozzávalókat a diétás étrendhez. De most kénytelen vagyok ott enni, mert csak így jár a támogatás, annyira nem állok jól anyagilag, hogy lemondjak a támogatásról és ennek ellenére magam főzzek... Mit tegyek, hogy ne jöjjenek vissza a plusz kilók? Hiszen itt azt kell megennem amit főznek :S... ez sokszor rántotthús kruplival, tésztaféle, stb... Ti mit tennétek? Nem szeretném feladni a fogyókúrát és elveszteni az eddigi eredményeket...
2009. szept. 20. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egyik ismerősöm úgy fogyott le,hogy sok zöldséget,gyümölcsöt evett a nap folyamán,sokat ivott(vizet) és mellette rengeteget tornázott.Ebéd neki is ilyen volt,hogy amit kaptak azt ették meg.Ő úgy csinálta,hogy nem ette meg mindet.Főleg a tésztafélékből,amik jobban hizlalnak.Így tudott fogyni,de ennek az volt az ára,hogy hetente 4x1,5órát tornázott!

2009. szept. 20. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha ebédre eszel egy kis tésztát attól még működhet a fogyókúrád, annyi hogy aznap ne egyél már több szénhidrátot, és tornázz. ha mindenből csak egy kicsit eszel és hanyagolod az édességeket akkor menni fog
2009. szept. 20. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sportolj! Meló előtt reggel, vagy este, ahogy jól esik... Kocogj egy órát, tornázz otthon, ilyesmik.

Az ételekből pedig egyél kevesebbet, érezni fogod, mi az az adag amivel már jól is laksz, és tovább csak megszokásból ennél.

2009. szept. 20. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
amit lehet, becsomagolnám későbbre, pl ha köret van hússal, megenném csak a köretet, a húst meg majd 3 óra múlva. Ha egytál, akkor csak felét enném meg mindig.
2009. szept. 20. 19:00
 5/6 igabcsy ***** válasza:
74%

Tudom milyen nehéz az, amikor végre megtaláltad a neked megfelelő étkezési szokást, azonosulni tudsz vele, hasznos és hiszel benne mert látod az eredményét, és akkor valakik felforgatják ezt a megszokott és bevált menetrendet. Én ugyanígy vagyok ezzel....

Ezért talán prübáld meg a következőt - ha van rá lehetőséged.

Kérd, hogy az ebédet csomagolják be neked. Nem kell magyarázkodni, hogy miért (sokan nem értik meg a fogyókúrázókat). Esetleg vigyél mindig egy jól zárható műanyag dobozt, és kérd, hogy abba tegyék. Ha nagyon akadékoskodnak, akkor mond, hogy Te ezt inkább vacsorára szeretnéd megenni.

Így hazaviheted, és a párodnak vagy anyukádnak, vagy a gyereknek, vagy akivel élsz tényleg jó lesz vacsorára.

Magadnak pedig továbbra is főzheted a megszokott ételeket.

2009. szept. 20. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
De ettől még nem lesz pénze főzni magára.
2009. szept. 20. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!