Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok fogyni?

Mit tegyek, ha nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtem el minden nap kick-box aerobikozni napi 40 percet. (Van mikor naponta 2x csinálom) Este egyáltalán nem eszem, a nasikat édességeket is teljesen mellőzöm, és napi 3x étkezem a délelőtt és a délután folyamán. Megiszom a 3 liter ásványvizet is. De még sem fogytam egy kilót sem!!!! Nem értem miért nem sikerül, mikor mindent úgy csinálok, ahogyan ajánlották. Még csak nem is karcsúsodtam semmit látszatra sem. Teljesen elvagyok keseredve, már ott tartok, hogy abbahagyom az egészet, mert feleslegesen nem kínzom magam. Vasvitamint kell 4 hónapig szednem napi 2x-3x az orvos javaslatára, mert kóros vashiányom van, esetleg lehet ehhez köze, hogy nem tudok fogyni? Egyébként 65 kiló vagyok és 22 éves lány. Nagyon szépen megköszönném a tanácsokat és az információkat, hogy mit csinálok rosszul!
2009. szept. 20. 15:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, így már átláthatóbb a dolog!
2009. szept. 21. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!