Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ez? Ti ismertek...

Hogyan lehet ez? Ti ismertek ilyen személyt?

Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőm szinte egész életében nem sportolt semmit...talán kb egy hónapot táncolt...és annak ellenére h soha nem mozgott különösebben semmit...tökéletes alakja van...mindenhol feszes...sehol semmi narancsbőr, semmi felesleg...és bármit ehet bármikor...és a múltkor elkezdett velem egy kicsit súlyzózni...úgy hogy egy fél literes palackot megtöltöttünk vízzel...és ebből naponta csinált 100-at és kevesebb mint egy hét alatt olyan izma lett a karján...nekem nem tudom mennyit kell dolgoznom h olyan legyen...vajon ennyire jók lennének a génjei?
2009. szept. 20. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legjobb barátnőm olyan, hogy magas, vékony, bármennyit eszik, nem hízik el, pedig nem sportol. Szerintem neki nagyon gyors az anyagcseréje.
2009. szept. 20. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én is ismerek ilyen emberkéket, és nagyon szerencsések. én minden nap sportolok és még így sincs olyan jó testem mint egyes ismerőseimnek sport nélkül. nekem figyelnem kell mit mikor eszek , ők meg ehetnek bármit. igazságtalanság, de hát mások vagyunk, ez van.
2009. szept. 20. 12:31
 3/3 anonim válasza:
96%
Igen. Én ilyen vagyok. Szerintem ne irigyeld annyira mert én azért nem megyek soha 50 kg fölé mert eszméletlen gyors az anyagcserém. Iszonyatos kín elutazni valahova...Olyankor alig eszek/iszok mert különben minden benzinkútnál pisilni mennék...Néha nagyon kínos...Pl.: szünetben ittam és óra közben már mennem kellett WC-re. Kikérezkedtem. A tanár válasza az volt h majd 25 perc múlva óra végén. És én tudtam, hogy annyit ki nem bírok. Úgyhogy állandóan kértem, h engedjen ki mire nagy nehezen kiengedett...Nemcsak szörnyen kínos volt de iszonyú vvolt visszatartani is...:|
2009. szept. 20. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!