Mióta fogamzásgátlót eszek, azóta az étvágyam is jócskán megnőtt! Mit tegyek hogy nemet tudjak mondani a túlzott étkezésnek?
Szia! Nekem főleg az első néhány hónapban voltak ilyen problémáim amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Ugye eléggé megváltoztatja a hormonháztartást, én ennek tudtam be ezt is, meg elég sokszor hányingerem is volt tőle.
Én is híztam amióta szedem, 7 kg-t, és sajnos azóta nekem nem sikerült visszanyernek a gyógyszeszedés előtti súlyomat, le tudtam a 7-ből tornázni néhány kg-t, de teljes egészében nem. A nőgyógyászom azt mondta, hogy ez az átrendeződött hormonháztartás miatt van, és azért is, mert a tabletta megváltoztatja a tested vízháztartását is.
Én úgy látom bele kell nyugodnom, de nem azt mondom, hogy Neked is... inkább azt, hogy beszéljk az orvosoddal, lehet, hogy fel tud írni neked egy másik típusú gyógyszert. Két gyógyszer között is nagy különbség tud lenni, és lehet, hogy ha mást szedsz akkor nem lesznek ilyen tüneteid. És persze tornázz, meg táplálékozz egészségesen, mert így azért á kg le tud menni mindenképp :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!