15x cm-esen nem olyan kevés az a 60 ;) Egyébként meg alakformálás, mínusz 3-4-5 kg, stb, nyilván nem -20 kg-ra gondoltam :)
2009. szept. 20. 01:04
3/11 anonim válasza:
Én 58 kg-ról fogytam le pár kilót, és gyakorlatilag "életmódot váltottam". Minden csokit, nasit, cukros üdítőt kiiktattam az étrendemből, igyekeztem egézségesen enni. Nem követtem semmilyen divatos irányzatot (szétválasztás, szénhidrátszegény étrend stb.), egyszerűen nem ettem csak akkor, ha már éhes voltam, és csak annyit, hogy elmúljon az éhségem. Ezen kívül futni jártam el napi fél órát és minden nap erősítettem is egy picit (tényleg csak picit, kb. 10 percet), mert nem tudtam a kusza napirendembe fix edzéseket beiktatni. Így elég könnyen ment a lefogyás, inkább a súlytartó étrendre való visszaállás volt a nehéz, mivel a régi étrendemhez nem akartam visszatérni, de ez már más tészta, azóta szívok vele kicsit, szal nem biztos hogy ez jó módszer volt.
2009. szept. 20. 08:09
4/11 anonim válasza:
Sziasztok! Én 18 éves lány vagyok...most elkezdtem szedni fogamzásgátló tablettát kb. 4 hónapja akkor 56 kg voltam...(163 cm vagyok)mostanra 62 kg vagyok! lefogyhatnék szerintetek tabletta szedése mellett tartósan kb 55 kg-ra? előre is köszönöm válaszaitokat!
2009. szept. 20. 09:51
5/11 anonim válasza:
Én kb 2-2 és fél hónap alatt fogytam le 60-ról 57-re, azóta is maradt hál' Istennek az 57 kg.(Tudom nem sok, de nálaz eddig ez a legjobb eredmény, ráadásul sanyargatás nélkül.)Úgy, h heti kb 5 nap átlag. 45 percet v 1 órát szobabicikliztem, zene v tv közben, imádtam. :)
Hát az étrendemben csak annyi, h nem zabáltam azóta édességeket, csokit cukrot, édes péksütiket, helyette müzli szelet, viszont én a kenyeret nem vontam meg magamtól, de odafigyeltem azért arra is. Meg cukros üdítőket se, kólát se, ez alap. Azóta nem tekerek sajna, de tartom a súlyom. :)
2009. szept. 20. 10:27
6/11 anonim válasza:
én 56-ról fogytam le 49-50re és ezt tartom már két éve. életmódot váltottam elkezdtem naponta taposógépezni,fél órát legalább, na meg nem eszek kenyeret tésztaféléket (illetve néha-néha igen )cukor helyett édesítőt használok, és nem eszem annyi édességet sem mint azelőtt. próbálok egy nap 5x-6x enni kis adagokat, este már nem eszem szénhidrátot.
29L
2009. szept. 20. 12:06
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2009. szept. 20. 12:34
8/11 anonim válasza:
64ről fogytam le 48ra...
nyár elején kezdtem, és tényleg a fokozatosság a legfontosabb... eleinte napi 20-30percet tornáztam, most 50percet Rubint Rékázok... 1200kcal a max., 5 után leginkább semmit nem eszem... de szerintem ezek az átlagos tanácsok... kitartás!:)
14/L
2009. szept. 20. 18:22
9/11 A kérdező kommentje:
18:22 - Az szép! Azt hittem, heti 1 kg csak 80 kg-osok tudnak fogyni. Köszönöm a válaszodat, annyit kérdeznék még, hogy a "max. 1200 kcal" alatt annyit értesz, hogy 1000-1200 között mozogsz, vagy néha az alá is mentél?
2009. szept. 20. 19:12
10/11 anonim válasza:
Én 2008 októberében voltam 63 kg, most meg 55kg vagyok. Egyszerűen a suli meg a stressz, a sok kávé, a rendszertelen étkezések...nem valami egészségesen fogytam, és nem is azért mert le akartam fogyni. Azóta tartom a súlyomat. De ha az elkövetkező évek is ilyen durvák lesznek, akkor nem nagyon fogok hízni:D 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!