Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez velem? És mit...

Miért van ez velem? És mit tegyek vagy mit tehetek hogy ne igy legyen? Mert ha ez tovább igy megy akkor semmi értelme az egésznek:S

Figyelt kérdés

Szoval az a kérdés hogy reggel 49 kilo voltam és hetek ota nem ettem hust (és már csak csirkemelet szoktam)

és ma éteremben ettem rántothust 2szeletet meg rizst tudom hogy sok volt de azér néha meg lehet engedni ezt nem? Na szoval a kérdés az hogyyyy ha hetekig alig alig eszek igazi kaját és utána egyszer eszek a nap végére miért lettem 51 kilo? ez durva nem? és még wcre se kell menni egyáltalán már 2ik napja. Tegnap 48 kilo voltam etem jégkrémet emg kekszet(meg a többi dolgot amit mindennap szoktam,tudom hogy ha nem kellet volna kekszet meg jégkrémet ennem) de utána tornáztam (2naponta szoktam és tonra nap többet eszek)és ma reggel mégis 49 voltam nem 48 ahogy szokot lenni... miért van ez??

Most meg 51 uristennnnn:S ja és nehogy azt hiyétek h mit agodik meg minek ez a hiszti.... mert nem vagyok sovány egyáltalán

2009. szept. 19. 21:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Pont így zsigereled ki a tested. Nem jutsz hozzá a fehérjékhez, tápanyagokhoz, és vitaminokhoz , emiatt az immunrendszered is gyenge lehet, az anyagcserédről nem is beszélve. Fogd fel, hogy normális ember ilyet nem csinál, a normális táplálkozás a szép test, és egészség alapja, ha így táplálkozol, abból csak rossz sülhet ki. El kéne menned orvoshoz. Ne azon csodálkozz, hogy két kilót ugrott a súlyod, hanem hogy még semmi komolyabb nem történt.
2009. szept. 19. 23:15
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
istenem... ha már ennyire aggódsz hogy 2 szelet rántotthústól meghíztál akkor menj és kocogj vagy tornázz 40 percet..ennyi.
2009. szept. 19. 23:16
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

Hány centi vagy? 130? Vagy mennyi? Hogy 51 kiló oly szörnyű? vagy ez kamu?

Hogy gondolod ezt, hogy hetekig nem eszel rendesen? Meg akarsz halni? Vagy hiánybetegségre utazol?

Energia! áramoltatni kell az energiát. Magadhoz veszed - felhasználod.

Ébredj leányom! A földön vagy! Hús, vér és idegek csomója vagy. Az anyagi világot kell megtapasztalnod! Sárból vétettél= anyag vagy, és anyaggal kell táplálnod magadat!

Mi? Tündérnek képzeled magad, aki illatokon él?

Mindjárt sírok, hogy 51 kiló vagy.

A súly nem állandó, más reggel este és mensi előtt.

De talán kidobhatnád a mérleget. A centivel együtt. És akkor nem ilyen buta és érdektelen kérdéseken törnéd a fejed. Nincs ott valaki, akinek szüksége lenne rád? A helyett, hogy mérlegeled magadat, mint a szopós malacot?

2009. szept. 20. 00:38
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

Tudod, ki az abszolút sovány?

Lenyel egy aszpirint, és azt hiszik, terhes!

Szólj anyádnak, vigyen orvoshoz!

2009. szept. 20. 00:39
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem teheted meg, hogy így éhezteted a testedet. Ez a test csak kölcsön, templomául kaptad a lelkednek. Érted? Templom! Nem fészer, vagy bicikli-tároló.

úgy ápoljad! És tápláljad!

2009. szept. 20. 00:42
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Az a 3 kiló, az a kaki, ami beszáradt a hasadba.
2009. szept. 20. 00:43
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Tudod mi a durva? Nem, nem az, hogy 51 kiló lettél két szelet rántotthús és rizs után, hanem az, hogy nem eszel normálisan. Mi az hogy hetekig alig eszel igazi kaját? Jesszus!

Nem tudom hány éves lehetsz, de gyanítom, hogy tini... Szóval jól figyelj rám: ha nem akarsz magadnak maradandó károkat, nem akarsz 10 év múlva orvosról orvosra járni, mert nem sikerül teherbe esned amikor kisbabát szeretnél, akkor ne szórakozz a szervezeteddel. Hagyd szépen rendesen fejlődni. Táplálkozz rendesen, minden tápanyagból vigyél be a szervezetedbe, és persze igen, tornázz, ez nagyon szép dolog, hogy rendszeresen mozogsz, ezt a szokásodat tartsd is meg.

De könyörgöm: ne legyen lelkiismeretfurdalásod azért mert ESZEL!!! Enni kell, ettől élünk, így ápítjük fel magunkat, így tud működni a szervezetünk.

És foglald el magad valamivel, sportolj, olvass, sétálj a barátnőiddel, és ne azon aggodalmaskodj, hogy 48 vagy 49 kg a súlyod. Nem szabad ilyen gondolatokra pazarolni a fiatalságodat. Attól, hogy egyik nap 48 kg helyett 51 vagy, még ugyan olyan normális ember vagy, és azt a 2 kilót rajtad kívül hidd el senki nem veszi észre.

És azért olyan a hasad evés után mint egy terhes női, mert össze-vissza és rendszertelenül táplálkozol, és nem jó az emésztésed, felpuffadsz. Ha normálisan ennél, akkor nem lenne ilyen problémád.

2009. szept. 20. 11:04
 18/30 anonim ***** válasza:
93%
2liter víz 2kg plusz a mérlegen!!!
2009. szept. 20. 11:13
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

"Az a 3 kiló, az a kaki, ami beszáradt a hasadba"

:-D

Ez nagyonnagy.

Egyébként ez vagy kamu kérdés, vagy megint egy elmebeteg tévedt az oldalra.

2009. szept. 20. 12:23
 20/30 A kérdező kommentje:

utolsonak te vagy elmebeteg!!!!!!!

Amugy 151cm körül vagyok szoval alacsony vagyok igy már érthetö hogy nem vagyok anorexiás? és nem szar volt bennem:D mert az kijött de a kilok nem mentek lejeb ja és azért irtam ezt a kérdést mert az zavar hogy 2-3hetet vártam hogy 48kilo lehesek aminek nagyon örültem is és akkor egy jollakot evésel elrontotam mindent.És nem tudjátok milyen rossz az hogy már miota vágyom egy lapos szép hasra és lehet hogy nekem soha nem lehet olyan bármit teszek is.

és leirom miket eszem nehogy : reggel nagyon nagyon sok müzli (vitalisos) sok tejel majdnem fél literel.

Aztán délután 1fele lehet valami kekszet (de nem mindig)

És délután 3-4fele nagyon folyékony tejbegrizt feles tejböl(2,5deci tej és 2,5 viz 2-3nagy kanál grizel)

És 6orakor 1 vagy 2alma na ezeket szoktam enni és ezt én találtam ki szerintem jo mert nem vagyok éhes töle

2009. szept. 20. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!