Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez velem? És mit...

Miért van ez velem? És mit tegyek vagy mit tehetek hogy ne igy legyen? Mert ha ez tovább igy megy akkor semmi értelme az egésznek:S

Figyelt kérdés

Szoval az a kérdés hogy reggel 49 kilo voltam és hetek ota nem ettem hust (és már csak csirkemelet szoktam)

és ma éteremben ettem rántothust 2szeletet meg rizst tudom hogy sok volt de azér néha meg lehet engedni ezt nem? Na szoval a kérdés az hogyyyy ha hetekig alig alig eszek igazi kaját és utána egyszer eszek a nap végére miért lettem 51 kilo? ez durva nem? és még wcre se kell menni egyáltalán már 2ik napja. Tegnap 48 kilo voltam etem jégkrémet emg kekszet(meg a többi dolgot amit mindennap szoktam,tudom hogy ha nem kellet volna kekszet meg jégkrémet ennem) de utána tornáztam (2naponta szoktam és tonra nap többet eszek)és ma reggel mégis 49 voltam nem 48 ahogy szokot lenni... miért van ez??

Most meg 51 uristennnnn:S ja és nehogy azt hiyétek h mit agodik meg minek ez a hiszti.... mert nem vagyok sovány egyáltalán

2009. szept. 19. 21:51
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

a hasam akkora mint egy terhes nöé:S

föleg ha eszek

ja és ez mert tudom hogy reggel se leszek 49 vagy 48 :S akkor ez most hájba megy át???

ugy utálom magam hogy ettem:S holnap akkor csak almát egyek? meg valami joghurtot :S

2009. szept. 19. 21:53
 2/30 anonim válasza:
100%
Nem lehet, hogy elromlott a mérleg?
2009. szept. 19. 21:55
 3/30 A kérdező kommentje:
nem hiszem:S azt mondta apukám hogy jo:S
2009. szept. 19. 21:56
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha hetekig alig eszel igazi kaját, ahogy írod, akkor ne csodálkozz, hogy a szerveteted amint táplálékhoz jut, minden grammját hasznosítani, és raktározni akarja.

A húsmentes táplálkozás pedig távolról sem fogyókúra, te valamit nagyon félreértesz..

2009. szept. 19. 21:56
 5/30 anonim ***** válasza:
75%

Te látens anorexiás vagy, ez a 49 helyett 51 , már kezdi kimeríteni az énképzavar kórtünetet.

Menj el egy dietetikushoz, aki megszakért!!

2009. szept. 19. 21:59
 6/30 A kérdező kommentje:

nem vagyok aneroxiás ök nem is esznek én meg ma annyit ettem:S de

Miért raktározna a szervezetem amikor direkt ugy eszek hogy soha ne legyek éhes de tényleg nem szoktam az lenni csak reggel de akkor nagoyn sokat eszek

szoval igy nem raktározhat nem?

2009. szept. 19. 22:01
 7/30 A kérdező kommentje:
ugy 3oránként eszek
2009. szept. 19. 22:01
 8/30 anonim ***** válasza:
87%
Pedig ez pont az anorexia, amirol mint latom, semmit sem tudsz. Vannak kulonbozo stadiumai, aminek mar csak a vege, illetve idoszakos, hogy semmit nem esznek. Pont ugyan ezt csinaljak, mint te, megesznek egy fel paradicsomot, es mennek ledolgozni meg megszabadulni tole ilyen olyan modon mert "jaj en mennyit ettem :SSS", meg megy a hiszti. Tessek szepen enni, nem a kilok szamatol leszel szep es vekony, hanem a tornatol. Ismerek olyan lanyt, aki 48 kilos koverebbnek nez ki, mint egy 60 kilos, ugyan olyan magas lany.
2009. szept. 19. 22:20
 9/30 anonim ***** válasza:
87%

Ne problémázz már ennyire 1-2-3 kilón, ennyit bárkinek ingadozik a súlya, pl. menstruáció előtt több vagy, mert több vizet tart vissza a szervezeted. Vagy ha van egy kis székrekedésed megint több vagy, mert nem jön ki aminek ki kellene..:)

Azt hiszem a súlyodhoz képest aránytalanul sokat aggódsz rajta, mert még ha arról lenne szó, hogy 90 kg vagy vagy 95, megérteném. De a 48-49, sőt az "Úristen" 51 is kis súly, nem hiszem, hogy olyan alacsony vagy hogy ezzel a súllyal nem számítanál normálnak, vagy vékonynak. Tényleg, hány centi vagy?

Ne aggódj a súlyodon (nincs is mit), ha jól esik valami edd meg, és ne mérd magad 5 percenként, hetente - kéthetente bőven elég.

Amúgy tényleg félő hogy testkép-zavaraid vannak a leírtak alapján.

2009. szept. 19. 22:38
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
Ezt hívják minőségi éhezésnek. Olyan rossz a táplálkozásod, hogy bár az energia megvan, de minőségi építőanyagokat és mikrotápanyagokat nem tartalmaz. Ne csodálkozz, hogyha hozzájut ritkán valamihez, akkor megpróbálja felhasználni. Jégkrém meg keksz és mellé ez az egész szöveg, egyszerűen szánalmas.:(
2009. szept. 19. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!