Fogyókúra tanácsok (14/L)?
Sziasztok!
Szükségem lenne tanácsokra, fogyókúrával kapcsolatban. 14 éves vagyok, és egy kicsit ducinak érzem magam (mivel így is van). Tudom, hogy sokan vannak így ezzel, hogy kamaszkorban van rajtuk némi súlyfelesleg, ezért is jönne jól némi segítség.
Hogy érhetném el azt, hogy 5kg-tól megszabaduljak? Nem akarok csontig fogyni, csak szeretném, ha lenne valami alakom.
Mostanában egyre kevesebb csokoládét eszek, abból is néhány kocka étcsokit. (Az a kedvencem, és úgy olvastam, hogy egy kicsi nem is árt belőle akár napi szinten.)
A chipstől szinte már teljesen megszabadultam. Viszont tejeskávét szoktam többször is inni hetente. Az baj?
Szoktam felülésezni, vagy pedig Wii-n bokszolni, stb. Úgy tervezem, nyáron eljárok majd futni is.
Megköszönném, ha adnátok még ötleteket:)
Eli.
Sportolj rendszeresen! A Wii box nagyon jó szórakozás, de nem sport. A felülések mellett javasolnám a fekvőtámaszokat is. Járj el ùszni és futni. El kell határoznod hogy ledobsz pár kilót, de semmiképp sem erőltetsd, mert a tinikori fogyózások nem mindig hagynak szép nyomot az emberen.
Amióta nem iszom tejet, azóta tartom a sùlyomat, sőt, fogytam is. Fontos, hogy ne egyél este 6 után ha teheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!