Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híztam, ha fogyok mi lesz?

Híztam, ha fogyok mi lesz?

Figyelt kérdés

Szóval híztam 5 kilót kb fél év alatt. Közbe-közbe próbáltam fogyózni,mert 5 kilóval könnyebben is viszonylag hájas volt a hasam. Eközben edzettem is,lehet,hogy izom is jött fel,de gondolom zsír is,mivel 5 kiló izmot elég nehezen lenne felszedni + nem is látszódik annak ellenére,hogy súlyzózom.

A kérédésem az lenne,ha lefogynám ez azt 5 kilót,amit felszedtem van-e esély rá,hogy a hasamból is fogyok,ill. végre lapos lesz vagy annyira lesz nagy a hasam,mint amekkora akkor volt,mikor 5kilóval könnyebb voltam? Olyan óriási hatalmas nagyot nem nőtt azért a hasam azóta az állapot óta,amikor már amúgy is nagyobb volt.

2013. márc. 29. 19:34
 1/2 anonim válasza:
Nyilván a hasadból is fog lemenni, ha fogysz. És ha normálisan edzel, ugyanakkora súlyokkal, mitn azelőtt, akkor az izmaid is szebbek lesznek, és nem esel össze. Bár jó lenne, ha leírnád, hány kiló vagy és milyen magas. Amúgy fel lehet szedni 5 kiló izmot is akár szteroid nélkül. Nekem például a Nitrox Therapytól jött fel több, mint 2 kiló tiszta izom 1 hónap alatt!
2013. márc. 29. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:
5kiló izom fél év alatt simán lehetséges, még több is, bár ahogy írod tényleg jött mellé zsír is, de igen menni fog le a hasból ha diétázol. Ja meg ha hasra is edzel és alatta növekszik az izom abban az eseteben is optikailag hájasabb hasúnak fogsz látszódni, tehát az se biztos hogy mind zsírgyarapodás.
2013. márc. 30. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!